Rehber Saç bakım önerilerim

Hocam benimde saçlarım kökleri çok sıkı ve inatçı Clear kullanıyorum fakat saçım keçe gibi oluyor hiç yumuşak değil nasıl bir şampuan almalıyım.
Hocam sülfatsız, nemlendirmeye yönelik bir şampuan kullanmak yararlı olabilir. "Elidor Collagen Blends Moisture Boom" ürününü başarılı buluyorum.

@Nowitzer Hocam benim saçlarım ince telli. Güncel olarak önerebileceğiniz bir saç kremi var mıdır yoksa rehberde bahsettiklerinizi hala önerir misiniz?

@Nowitzer Hocam benim saçlarım ince telli. Güncel olarak önerebileceğiniz bir saç kremi var mıdır yoksa rehberde bahsettiklerinizi hala önerir misiniz?
Merhaba. Elseve Hydra Hyaluronic veya Elidor Moisture Boom önerebilirim.

Kesinlikle kullanilmamasi gereken ici kimyasal deposu olan bir sac kremi. Elseve'e gore icerigi nispeten daha temiz Pantene Nem Terapisi kremini kullanabilirsiniz.
Hangi kötü kimyasallar varmış hocam?
Kesinlikle kullanilmamasi gereken ici kimyasal deposu olan bir sac kremi. Elseve'e gore icerigi nispeten daha temiz Pantene Nem Terapisi kremini kullanabilirsiniz.
Sizin önerdiğiniz hiç kimyasal deposu değil zaten.

Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Histidine, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Hydroxycitronellal, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone​

Son düzenleme:
Saç derim kuru, saçlarım ince ve düz ile dalgalı arasında bir yapıda. Yoğunluğu ise az ile orta seviyede. Hangi şampuan ve saç kremini önerirsiniz?

Merhaba yardım isteyeceğim sizden saçım aşırı yağlanıyor ayrıyeten saçıma tarak kullandığımda kafamdan aşırı derecede beyaz kepek dökülüyor kepeğe de tam benzemiyor tozumsu alnım kompile beyaz oluyor muhtemelen saç derilerim kurumuş bundan önce hiç kepek sorunum olmamıştı bir türlü düzeltemedim bana şampuan krem yağ hiç fark etmez ne önerirsiniz? Saçım şu anda kısa kısa iken düz oluyor saçım fakat kulak uzunluğuna geldiğinde hafif dalgalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…