didemovski Picopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2025 #321 Gokhan Bird dedi: Saç derim kuru, saçlarım ince ve düz ile dalgalı arasında bir yapıda. Yoğunluğu ise az ile orta seviyede. Hangi şampuan ve saç kremini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Keratin bakımı yaptırdınız mı daha önce? Natura Keratin'in keratin bakımı serisi var ben kullanıyorum. Sülfatsız ve ayrıca formaldehit gibi zararlı kimyasallar olmaması tercih sebebim. insight şampuan da önerebilirim ayrıca.
Gokhan Bird dedi: Saç derim kuru, saçlarım ince ve düz ile dalgalı arasında bir yapıda. Yoğunluğu ise az ile orta seviyede. Hangi şampuan ve saç kremini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Keratin bakımı yaptırdınız mı daha önce? Natura Keratin'in keratin bakımı serisi var ben kullanıyorum. Sülfatsız ve ayrıca formaldehit gibi zararlı kimyasallar olmaması tercih sebebim. insight şampuan da önerebilirim ayrıca.
J JEVIN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #322 Saçımı yeni kestirmeme rağmen 3-4 gün sonra aşırı kabarık ve gür oluyor saç kremi önerebilecek var mı?
Saçımı yeni kestirmeme rağmen 3-4 gün sonra aşırı kabarık ve gür oluyor saç kremi önerebilecek var mı?
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.282 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #323 JEVIN dedi: Saçımı yeni kestirmeme rağmen 3-4 gün sonra aşırı kabarık ve gür oluyor saç kremi önerebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Selamlar. Saçınız düz, dalgalı veya kıvırcık mı belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
JEVIN dedi: Saçımı yeni kestirmeme rağmen 3-4 gün sonra aşırı kabarık ve gür oluyor saç kremi önerebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Selamlar. Saçınız düz, dalgalı veya kıvırcık mı belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
J JEVIN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:03 #324 Nowitzer dedi: Selamlar. Saçınız düz, dalgalı veya kıvırcık mı belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... Düz çok da düz değil bir tık dalgalı.
Nowitzer dedi: Selamlar. Saçınız düz, dalgalı veya kıvırcık mı belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... Düz çok da düz değil bir tık dalgalı.
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 764 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası Pazartesi 12:59 #325 Hocam Doa Kozmetik'in ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.282 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek Cuma 11:24 #326 JEVIN dedi: Düz çok da düz değil bir tık dalgalı. Genişletmek için tıkla... Duştayken: Loreal Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Loreal Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml lt fiyatı 127,51 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Loreal Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Duştan sonra ıslak saçta: https://www.akakce.com/sac-kremi/en-ucuz-elidor-7-24-guclu-ve-parlak-elektriklenme-onleyici-sekillendirici-240-ml-fiyati,870016458.html Bu 2'liyi tercih edebilirsiniz. Bir tık dalgalıysa 2. olan opsiyonel olabilir. Mr. Enver dedi: Hocam Doa Kozmetik'in ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım, spesifik bir ürün sorunuz varsa bakabilirim.
JEVIN dedi: Düz çok da düz değil bir tık dalgalı. Genişletmek için tıkla... Duştayken: Loreal Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Loreal Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml lt fiyatı 127,51 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Loreal Elseve Hydra Hyaluronic Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi 390 ml indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Duştan sonra ıslak saçta: https://www.akakce.com/sac-kremi/en-ucuz-elidor-7-24-guclu-ve-parlak-elektriklenme-onleyici-sekillendirici-240-ml-fiyati,870016458.html Bu 2'liyi tercih edebilirsiniz. Bir tık dalgalıysa 2. olan opsiyonel olabilir. Mr. Enver dedi: Hocam Doa Kozmetik'in ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım, spesifik bir ürün sorunuz varsa bakabilirim.