Nerevarinee Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Bu saç bakım yağını aldım ancak saç köpüğü ve deniz tuzu spreyi de kullanıyorum. Bunları hangi sırayla ve nasıl kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. https://www.watsons.com.tr/elseve-mucizevi-bakim-yagi-tum-saclar-100-ml/p/BP_136035
Bu saç bakım yağını aldım ancak saç köpüğü ve deniz tuzu spreyi de kullanıyorum. Bunları hangi sırayla ve nasıl kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. https://www.watsons.com.tr/elseve-mucizevi-bakim-yagi-tum-saclar-100-ml/p/BP_136035
AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 8 Mart 2024 #2 Saçın diplerine tırnakla değil parmak uçlarınla iyice ovala şampuandan sonra yap sonra bir 10 dakika kadar bekleyip durula.
Saçın diplerine tırnakla değil parmak uçlarınla iyice ovala şampuandan sonra yap sonra bir 10 dakika kadar bekleyip durula.
Nerevarinee Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 AytKrZ02 dedi: Saçın diplerine tırnakla değil parmak uçlarınla iyice ovala şampuandan sonra yap sonra bir 10 dakika kadar bekleyip durula. Genişletmek için tıkla... Duştan sonra nemli saçımın uçlarına sürdüm ben bugün öyle oluyor mu? Nerevarinee dedi: Duştan sonra nemli saçımın uçlarına sürdüm ben bugün öyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kutunun arkasında yumuşaklık için şekillendirme öncesi kullanılabilir yazıyordu.
AytKrZ02 dedi: Saçın diplerine tırnakla değil parmak uçlarınla iyice ovala şampuandan sonra yap sonra bir 10 dakika kadar bekleyip durula. Genişletmek için tıkla... Duştan sonra nemli saçımın uçlarına sürdüm ben bugün öyle oluyor mu? Nerevarinee dedi: Duştan sonra nemli saçımın uçlarına sürdüm ben bugün öyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kutunun arkasında yumuşaklık için şekillendirme öncesi kullanılabilir yazıyordu.
AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 8 Mart 2024 #4 Nerevarinee dedi: Duştan sonra nemli saçımın uçlarına sürdüm ben bugün öyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olur ama bazı yağlar durulanıyor bazı yağlar durulanmıyor ona göre yapacaksın.
Nerevarinee dedi: Duştan sonra nemli saçımın uçlarına sürdüm ben bugün öyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olur ama bazı yağlar durulanıyor bazı yağlar durulanmıyor ona göre yapacaksın.
Nerevarinee Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #5 AytKrZ02 dedi: Olur ama bazı yağlar durulanıyor bazı yağlar durulanmıyor ona göre yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Benim attığım yağ durulanıyor mu bilgin var mı?
AytKrZ02 dedi: Olur ama bazı yağlar durulanıyor bazı yağlar durulanmıyor ona göre yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Benim attığım yağ durulanıyor mu bilgin var mı?
AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 8 Mart 2024 #6 Hafif ve ince dokusu ile saçı besler, saçlarınızı ağırlaştırmaz. Nemli ya da ıslak saçınıza boy ve uçlara uygulayın. Durulama gerektirmez.
Hafif ve ince dokusu ile saçı besler, saçlarınızı ağırlaştırmaz. Nemli ya da ıslak saçınıza boy ve uçlara uygulayın. Durulama gerektirmez.
Nerevarinee Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #7 AytKrZ02 dedi: Hafif ve ince dokusu ile saçı besler, saçlarınızı ağırlaştırmaz. Nemli ya da ıslak saçınıza boy ve uçlara uygulayın. durulama gerektirmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
AytKrZ02 dedi: Hafif ve ince dokusu ile saçı besler, saçlarınızı ağırlaştırmaz. Nemli ya da ıslak saçınıza boy ve uçlara uygulayın. durulama gerektirmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
7 749715 Picopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 999 Çözümler 5 8 Mart 2024 #8 Konudan bağımsız ama saçın düz ve ince mi?
Nerevarinee Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #9 749715 dedi: Konudan bağımsız ama saçın düz ve ince mi? Genişletmek için tıkla... Hafif dalgalı ve biraz kalın sanırım.
749715 dedi: Konudan bağımsız ama saçın düz ve ince mi? Genişletmek için tıkla... Hafif dalgalı ve biraz kalın sanırım.