Saç bakımı nasıl yapılır?

ultraslann1905

Decapat
Makaleler
1
Dostlar bu olaydan artık bıktım, usandım. Aklınıza gelebilecek tüm şampuanları denedim, eczanede satılanları bile denedim, sonuç aynı. Saçı duşta 2 defa yıkıyorum iyice duruluyorum, sabah kalktığımda saç yağlanmış ve kokusu da berbat hal almış. Bu sorunu çözebilecek veya öneri verebilecek var mı?

Günlük saç yıkama rutini dışında başka tavsiye edilecek bir şey yok gibi. Mesela pazartesi için saçını pazar akşamından yıkama hem dağılır hem kötü görüntü olur. Pazartesi sabahı şampuansız direkt ılık suyla yıka. Havluyla kurula isteğe bağlı üstünden fön makinesiyle de geçebilirsin. Belli başlı olarak mesela çarşamba günleri sadece şampuan kullan. Birçok şampuan kullandığınızı belirttiniz bu yüzden önermedim.

Dostlar bu olaydan artık bıktım, usandım. Aklınıza gelebilecek tüm şampuanları denedim, eczanede satılanları bile denedim, sonuç aynı. Saçı duşta 2 defa yıkıyorum iyice duruluyorum, sabah kalktığımda saç yağlanmış ve kokusu da berbat hal almış. Bu sorunu çözebilecek veya öneri verebilecek var mı?

Bioblas Mor olanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı