Saç dipleri görünmeye başladı

MarkusRuhl

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, ince telli bir saç yapısına sahibim. Saçlarım uzunken çok gür ve sık olduğundan bahsederdi yakinlarim fakat son 6 aydır ne olduysa psikolojik mi çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum saç diplerimi görmeye başladım ön taraftan. Bir yerden sonra insani stres eder oldu bu kadar güçlü saçlarım varken nasıl bir anda seyrelmis olabilir bu saçlar anlayamadım. Tepeden seyrelme başlamış gibi sanki ama o kıvrım sanırım o herkeste var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-25-20-55-47-94_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2024-11-25-20-55-47-94_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 121
  • Screenshot_2024-11-25-20-55-41-05_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2024-11-25-20-55-41-05_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba, ince telli bir saç yapısına sahibim. Saçlarım uzunken çok gür ve sık olduğundan bahsederdi yakinlarim fakat son 6 aydır ne olduysa psikolojik mi çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum saç diplerimi görmeye başladım ön taraftan. Bir yerden sonra insani stres eder oldu bu kadar güçlü saçlarım varken nasıl bir anda seyrelmis olabilir bu saçlar anlayamadım. Tepeden seyrelme başlamış gibi sanki ama o kıvrım sanırım o herkeste var.

Kafaya takma, stres olduğu için saçın daha çok dökülecek. Stresten kaçın.

Saçınızı üçe vurabilirsiniz yakışırsa, yanında tekrar uzatırken saç yağları ve saçınıza uygun şampuanla beslersiniz. Gerisi genetik ve strese bağlı. Saçı üçe vurmak fena motivasyon veriyor bu arada denendi👍

Hocam saçı üçe değil de 5 numara yaparim 3 çok yakışmaz da bu yağlar vs. nasıl kullanabilirim sadece head anda shoulders kullanıyorum 4-5 yıldır.

Hocam saçı üçe değil de 5 numara yaparim 3 çok yakışmaz da bu yağlar vs. nasıl kullanabilirim sadece head anda shoulders kullanıyorum 4-5 yıbe.

Benim saçım aşırı ince telli ve bence head and shouldersa hiç bulaşmayın daha çok sert ve kalın saçlar için güzel bir şampuan. Ben biraz daha ekonomik olduğu için pantene tüm saç tipleri için olanı kullanıyorum ve yanında haftada 1 linkini attığım yağı kullanıyorum.

Saç dökülmesinin basit nedenleri var. Stres, genetik veya kullandığın şampuan. Stresten uzak durmak zor Türkiye şartlarında. Genetikse yapacak bir şey yok. Sorun kullandığın şampuansa yeşil sabun veya keratin içerikli şampuan tavsiye ederim.

Alın açık gibi yakışmayabilir. Kaş hizasından çekseydi keşke arkadaş.

Alnım çok açık değil de yüzüm uzun olduğu için öyle duruyor. Ve evet yakışmayacaktır bence de.

Saç dökülmesinin basit nedenleri var. Stres, genetik veya kullandığın şampuan. Stresten uzak durmak zor Türkiye şartlarında. Genetikse yapacak bir şey yok. Sorun kullandığın şampuansa yeşil sabun veya keratin içerikli şampuan tavsiye ederim.
Genetikse baba tarafı sağlam anne tarafı kel

Benim saçım aşırı ince telli ve bence head and shouldersa hiç bulaşmayın daha çok sert ve kalın saçlar için güzel bir şampuan. Ben biraz daha ekonomik olduğu için pantene tüm saç tipleri için olanı kullanıyorum ve yanında haftada 1 linkini attığım yağı kullanıyorum.

Sınav senenizde saçlarınızın durumu nasıldı?

Alnım çok açık değil de yüzüm uzun olduğu için öyle duruyor. Ve evet yakışmayacaktır bence de.

Genetikse baba tarafı sağlam anne tarafı kel.

Sınav senenizde saçlarınızın durumu nasıldı?

Şu an sınav senesindeyim zaten 😀.yazın uzatmıştım o zamanlar bayağı bir hacimsizdi, 2-3 ay önce kestirdim ve şu an memnunum. Fakat sağlık-dökülme açısından değerlendirirsek seyreklik olmadı daha hiç ve durumundan memnunum. Hacim açısından biraz hoşunuza gitmeyebilir ama sağlıklı olur saçlarınız. Ve arkadaki açıklığa faydası olur diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı