Saç diplerinin gözükmesi normal mi?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba, ben saçlarımı ıslak tutarken ya da iki elimle bir tarafını ayırırken saç diplerim gözüküyor. Saçım açık renkli, gür ama ince telli. Bu olay genelde yağlanırken oluyor bir de ıslakken. Normal midir? Saçım kısa.

Sanırım saçlarınız seyrek bir kontrole gitseniz iyi olur.

Ohoo bu yaşta bunu mu kafaya takıyosun? Her kişinin saç yoğunluğu, şekli vs farklı oluyor. Zaten ıslakken çoğu kişinin saç dipleri gözükür veya ayırınca gözükmesi normal. Kelleşme yaklaşık 20 yaşlarında belli eder kendini, şakak kısımları veye tepe bölgesi açılır. Ekstra bi seyreklik varsa bu demir, vitamin vs eksikliğinden olabilir. Düzgün beslenmeye çalış.

İçim rahatladı teşekkür ederim. Dökülecekse inşallah 30'lu yaşlarımda dökülür.
. Böyle olması normal mi peki ?

.Eki Görüntüle 621539 Böyle olması normal mi peki ?
Çok normal. Benim de saçlarım uzun ve ön tarafın çok az bir kısmının dipleri gözüküyor. Başta biraz dert ediyordum ama sonradan alıştım. Tamamen saç yapısından kaynaklı durumlar bu. Yine de jöle, dondurucu sprey ve türevlerini kullanmanı tavsiye etmem. Kullanmak istersen de çok düşük sıklıklarda kullan. Ha tabi, saç dökülmesi gibi durumlar tamamen genetik. Kimyasallar tamamen genetikten dolayı mesela hızlı etki gösteriyor veya hiç göstermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…