D dxmorgan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #11 Ketakonozol şampuan + dermaroller + eczaneden saç yağı (ben saç yağı kullanmadığımdan marka bilmiyorum siz bulursunuz.
Ketakonozol şampuan + dermaroller + eczaneden saç yağı (ben saç yağı kullanmadığımdan marka bilmiyorum siz bulursunuz.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 477 Çözümler 10 10 Eylül 2025 #12 KiloZuluSierra dedi: Saç dökülmeniz genetik mi yoksa dönemsel mi sizce? Yani akrabalarınızda kellik ne durumda? Genişletmek için tıkla... Dönemsel. Yazın çok dökülüyor. Stresin çok etkisi var.
KiloZuluSierra dedi: Saç dökülmeniz genetik mi yoksa dönemsel mi sizce? Yani akrabalarınızda kellik ne durumda? Genişletmek için tıkla... Dönemsel. Yazın çok dökülüyor. Stresin çok etkisi var.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.514 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Eylül 2025 #13 calendula dedi: Dönemsel. Yazın çok dökülüyor. Stresin çok etkisi var. Genişletmek için tıkla... O zaman dermatolojiye görünmenizi tavsiye ederim. Bioblas gibi parabenli market şampuanlarıyla olacak iş değil.
calendula dedi: Dönemsel. Yazın çok dökülüyor. Stresin çok etkisi var. Genişletmek için tıkla... O zaman dermatolojiye görünmenizi tavsiye ederim. Bioblas gibi parabenli market şampuanlarıyla olacak iş değil.