necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Saçlarım genetik olarak kuru, nemsiz. Şu anda 3 numara olmasına rağmen kepek dolu ve dökülüyor. 5-6 ay öncesinde başladı kişisel veya çevrenizdeki deneyimlerden yararlanarak bir çözüm önerir misiniz?
Saçlarım genetik olarak kuru, nemsiz. Şu anda 3 numara olmasına rağmen kepek dolu ve dökülüyor. 5-6 ay öncesinde başladı kişisel veya çevrenizdeki deneyimlerden yararlanarak bir çözüm önerir misiniz?
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Ocak 2025 #2 Yaşınız kaç ?
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 16 Ocak 2025 #3 Doktora gidin, neden burda çözüm arıyorsunuz?
U Ufukhai Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #4 Garlex sarımsak şampuanı dene bakalım.
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #5 MarkusRuhl dedi: Yaşınız kaç? Genişletmek için tıkla... onyedi. Ufukhai dedi: Garlex sarımsak şampuanı dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Salazerj dedi: Doktora gidin, neden burada çözüm arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor.
MarkusRuhl dedi: Yaşınız kaç? Genişletmek için tıkla... onyedi. Ufukhai dedi: Garlex sarımsak şampuanı dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Salazerj dedi: Doktora gidin, neden burada çözüm arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 16 Ocak 2025 #6 necasetabi dedi: onyedi. Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum randevular zor alınır ama yine de gidin doktora en iyi doktorlar bilir.
necasetabi dedi: onyedi. Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum randevular zor alınır ama yine de gidin doktora en iyi doktorlar bilir.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #7 necasetabi dedi: Onyedi. Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor. Genişletmek için tıkla... Kimse bir şey diyemez maden sodasi dök kafana en faydalı bu onun dışında doktora gitmeni tavsiye ederim.
necasetabi dedi: Onyedi. Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor. Genişletmek için tıkla... Kimse bir şey diyemez maden sodasi dök kafana en faydalı bu onun dışında doktora gitmeni tavsiye ederim.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Ocak 2025 #8 necasetabi dedi: onyedi. Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen genetik hocam 18 yaşına girince estetik islem yaptırabilirsiniz onun harici kurtulmaz gibi.
necasetabi dedi: onyedi. Şampuanın hiç etki edeceğini sanmıyorum hocam daha önce yaramadı. Tecrübeyle sabit bir soru sordum. Cildiye randevusu 3 haftada veriliyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen genetik hocam 18 yaşına girince estetik islem yaptırabilirsiniz onun harici kurtulmaz gibi.
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #9 MarkusRuhl dedi: Muhtemelen genetik hocam 18 yaşına girince estetik islem yaptırabilirsiniz onun harici kurtulmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sülalede kel yok. Okan Er dedi: Kimse bir şey diyemez maden sodasi dök kafana en faydalı bu onun dışında doktora gitmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onun etkisi nedirki?
MarkusRuhl dedi: Muhtemelen genetik hocam 18 yaşına girince estetik islem yaptırabilirsiniz onun harici kurtulmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sülalede kel yok. Okan Er dedi: Kimse bir şey diyemez maden sodasi dök kafana en faydalı bu onun dışında doktora gitmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onun etkisi nedirki?
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #10 necasetabi dedi: Hocam sülalede kel yok. Onun etkisi nedirki? Genişletmek için tıkla... Kepeği bir nebze olsun önler o bakımdan dedim.
necasetabi dedi: Hocam sülalede kel yok. Onun etkisi nedirki? Genişletmek için tıkla... Kepeği bir nebze olsun önler o bakımdan dedim.