Saç döküntüsü için şampuan tavsiyesi

Eczaneden kükürtlü sabun al etkilidir faydalıdır.

Kokusu nasıl? Normal şampuan gibi mi kullanıyoruz yoksa daha az sıklıkta mı? Normal şampuanlar gibi her gün kullanılması gerekiyorsa fiyatı çok tuzlu açıkçası.
Kokusu fena değil. Ne sıklıkta kullanıldığı hakkında pek fikrim yok aldığımdan beri eski şampuanları kullandığım sıklıkta kullanıyorum. Fiyat maalesef pahalı. Ben aldığımda da 400 ml halini 700 TL'ye almıştım.

Teşekkürler. Kullanım sıklığını öğrendikten sonra kullanacağım.

Teşekkürler. Kullanım sıklığını öğrendikten sonra kullanacağım.
Hocam saç dökülmesi sadece şampuan ile alakalı değil. Ruh haliniz, aldığınız vitaminler vb. çok daha etkili.

Kokusu nasıl? Normal şampuan gibi mi kullanıyoruz yoksa daha az sıklıkta mı? Normal şampuanlar gibi her gün kullanılması gerekiyorsa fiyatı çok tuzlu açıkçası.

Hocam benim de aynı şekilde maalesef bu yaglanmadan kurtulmak için 3 günde bir banyo yapman lazım sürekli yıkamadan geçmiyor ben önceden bayağı dus almazdim o zamanlar yaglanmazdı şimdi 3 veya 2 günde bir alıyorum yağlanıyor ve dökülüyor.

Dediğini anlamadım. Hem üç günde bir yıkaman gerek demişsin hem de sürekli yıkamadan geçmiyor demişsin, aynı zamanda da uzun süre duş almadığında yağlanmadığını belirtmişsin. Konuda yazdım, sabahları dağınık oluyor ve rahatsız ediyor Biraz da alışkanlık oldu sanırım, evden çıkmayacağım günler de yıkıyorum rahatsız ettiği için.

Hocam saç dökülmesi sadece şampuan ile alakalı değil. Ruh haliniz, aldığınız vitaminler vb. çok daha etkili.
Eksikliğime göre vitamin takviyesi alıyorum. Dökülme de senelerdir var, yani hayatım 180 derece dönmedikçe devam edecek eğer psikolojik bir sorunsa.

Kısaca çok yıkama demek istedim sen geçmesi için sürekli yıkıyon geçiyor ama zararlı diyorum.

Kısaca çok yıkama demek istedim sen geçmesi için sürekli yıkıyon geçiyor ama zararlı diyorum.
Olabilir ama yeni bir pandemi çıkmadıkça (ki o durumda bile yıkamayacağımı sanmıyorum) her gün yıkamam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…