Saç egzaması varken betasalic losyon kullanılabilir mi?

behz0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selamlar.
Son 3 aydır saçımda ve alnımda aşırı derece kepeklenmeler yaşıyordum 2 gün önce doktora gittiğimde bana betasalic adında bir losyon yazdı. Maalesef ki saçımda egzama varmış. 2 gündür kullanıyorum sabah 1 akşam 1 olmak üzere. Faydasını şimdiden görmeye başladım neredeyse tertemiz yaptı. Fakat aklıma takılan bir şey var bu losyonun içinde kortizon mevcut. Bu losyonu daha önceden uzun süreli kullanan arkadaşlar var mı aramızda? Uzun süreli bir kullanımda kuruluk saç dökülmesi vs. durumlar yaratır mı? Doktoruma sorduğumda yaratmayacağını söyledi ama içindeki kortizon aklımı kurcalıyor sadece. Deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden herkese.

Aynı ilacı kısa süreliğine bende kullandım ben sadece en tavan yaptığı dönemlerde kullandım. Egzama ile yaşamayı kabullendim artık. Egzama ile 8. seneme giriyorum galiba. Doğal şampuan tavsiye ederim.

Bende hayatımda ilk defa böylesine bir dönem yaşadım ve losyon sayesinde 2 günde atlattım gibi. Ama doktor tavsiyesi yüzünden devam etmeyi düşünüyorum tekrarlamasından korkuyorum. Şampuan tavsiyesi için teşekkür ederim araştıracağım sizin kullandığınız nedir acaba reklam gibi olmayacaksa söyler misiniz foruma yeni üyeyim eğer sıkıntı olacaksa marka ismi yazmayın.
Aynı ilacı kısa süreliğine bende kullandım ben sadece en tavan yaptığı dönemlerde kullandım. Egzama ile yaşamayı kabullendim artık. Egzama ile 8. seneme giriyorum galiba. Doğal şampuan tavsiye ederim.

Hocam her gün sabah akşam yıkarsanız kalmaz ama saçınıza çok zarar verir ve kurutur doktora sorun ama 2 günde bir yıkamak daha mantıklı gibi. Egzamadan dolayı 5E yakın şampuan kullanmışımdır en beğendiğim vichy dercos ve prozinc bunların kepek versiyonlarının kendi saç tipiniz için olan versiyonları güzel. Ketoral öneren çok var ama bende işe yaramadı ve saçı çok yıpratan bir şampuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…