Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.158 Makaleler 2 Çözümler 1 2 Haziran 2019 #1 Merhaba arkadaşlar PHILIPS MG5716/15 5000 SERİSİ 9'U BİR ARADA ERKEK BAKIM SETİ (YÜZ,SAÇ,VÜCUT) - Vatan Bilgisayar Bu makineyi aldım saç başlıkları 1mm 2mm falan yazıyor faulleri kaçla kesmem gerekiyor saç kenarları faulleri nasıl kes meliyim? Anlayan arkadaşlar veya berber olan arkadaşlar bir el atın. Birde başlık takmadan alsam kaçla almış oluyorum?
Merhaba arkadaşlar PHILIPS MG5716/15 5000 SERİSİ 9'U BİR ARADA ERKEK BAKIM SETİ (YÜZ,SAÇ,VÜCUT) - Vatan Bilgisayar Bu makineyi aldım saç başlıkları 1mm 2mm falan yazıyor faulleri kaçla kesmem gerekiyor saç kenarları faulleri nasıl kes meliyim? Anlayan arkadaşlar veya berber olan arkadaşlar bir el atın. Birde başlık takmadan alsam kaçla almış oluyorum?
Yavuzhan Duras Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 114 Yer Antalya 2 Haziran 2019 #2 Numaralar ve boyutlarına buradan bakabilirsin: Erkek Saç Kesim Numaraları Başlıksız direkt girersen 0 olmuş olmaz mıydı?
Numaralar ve boyutlarına buradan bakabilirsin: Erkek Saç Kesim Numaraları Başlıksız direkt girersen 0 olmuş olmaz mıydı?