Saç için Minoxil kullanılmalı mı?

efeberkozuysal26

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming A15 laptop Rtx 4050 ryzen 5 7535h 512gb ssd 16gb ddr5 4800mhz ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 17 yaşındayım 2 senedir saçlarım dökülüyor. Şakaklarımda saç kalmadı ve tepe noktamda açık açık gözüküyor. Doktora gittim fakat sadece şampuan yazdı işe yaramadı. En ufak rüzgarda saçlarımın şekli bozuluyor. Dışarı çıkmaya utanıyorum artık. Minoxil kullanmayı düşünüyorum. Daha önce Minoxil kullanan varsa bana etkilerini anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkisini görmek için 4 ay kullanmalısın, 12 ay içerisinde de tam sonuç alırsın. Ama 12 ay sonra bırakırsan saçların 2-3 ay içerisinde tekrardan eski haline döner. Yani çıkan saçların kalıcı olmasını istiyorsanız uzun soluklu bir serüven geçirmeye hazılıklı olmalısınız. 1 kutu genelde 1 ay kadar gidiyor. Maddi durumunuz el veriyor ve ben bunu sıkılmadan günde 2 defa yaparım diyorsanız hiç durmadan başlayın.

Ben kullandım, başladığımdan 1-2 hafta sonra kalp çarpıntısı, ciltte bozulma, sürekli yorgunluk ve göz altında siyahlık gibi yan etkiler oluşunca bırakmak zorunda kaldım ama herkeste aynı etkiyi yaratmıyor deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı