A anno_dayi Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Esmerim fakat yazın güneşte saçım çok hafif kestane rengi oluyor. Bu saça papatya suyu uygulasam saçımı açar mı? Not: Çok açmasını istemiyorum çünkü esmerim çok çok minik açsa yeterli. En azından Zonguldak kömürü gibi olmasın istiyorum.
Esmerim fakat yazın güneşte saçım çok hafif kestane rengi oluyor. Bu saça papatya suyu uygulasam saçımı açar mı? Not: Çok açmasını istemiyorum çünkü esmerim çok çok minik açsa yeterli. En azından Zonguldak kömürü gibi olmasın istiyorum.
Ahmet Sayınn Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 15 3 Mayıs 2025 #2 Bu saçdan saça değişir tabii ki ancak bazı tanıdıklarımda güzel sonuçlar vermişti.
A anno_dayi Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 Ahmet Sayınn dedi: Bu saçdan saça değişir tabii ki ancak bazı tanıdıklarımda güzel sonuçlar vermişti. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu bahsettiğimiz şeyin adı tam olarak nedir? Papatya çayı suyu mu yoksa direkt papatya suyu diye mi araştırıp alayım?
Ahmet Sayınn dedi: Bu saçdan saça değişir tabii ki ancak bazı tanıdıklarımda güzel sonuçlar vermişti. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu bahsettiğimiz şeyin adı tam olarak nedir? Papatya çayı suyu mu yoksa direkt papatya suyu diye mi araştırıp alayım?
Ahmet Sayınn Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 15 3 Mayıs 2025 #4 Onu tam bilmiyorum dostum bunu internetten araştırabilirsin istersen.