Saç için şampuan önerisi

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  
Saçlarımla oynadığında elimde kalıyor. Sürmeli dökülüyorlar. Biraz belli bile oluyor artık. LGS dönemimdeyken artık stresten mi neden ise saçlarımı yolmaya başlamıştım. Şu an bıraktım ama elim hep saçıma gidiyor. Ve dökülmesini istemiyorum. Saçlarımı güçlendirecek bir şampuan var mı?

Bende de aynı sorun var. Duşa girdiğimde elimi her saçıma götürdüğümde en az 10 tel saç.
Duştan çıkana kadar 50 tel saç çıkıyordur kafamdan.

Her sabah uyandığımda da bütün yastık vs. saç oluyor. Gün içerisinde de dökülüyor.
Nasıl hala kel kalmadığımı merak ediyorum.

Hocam ama benim belli oluyor artık saçımın önleri. Boşluklar var küçük küçük. Keşke hiç yolmasaymışım.

Hocam, stres yapmayın. Ayrıca genetik olabiliyor yeniden başlangıç yapmak için saçlarınızı kestirip daha düzenli başlayabilirsiniz.

Hocam ama benim belli oluyor artık saçımın önleri. Boşluklar var küçük küçük. Keşke hiç yolmasaymışım.
Benim saçlarımın yan tarafları çok seyrek. Berber de çok seyrek olduğunu söylüyor.
İnce bir de, iyice beyaz beyaz parlıyor saçlarımın arkasından kafa derim.

Hocam, stres yapmayın. Ayrıca genetik olabiliyor yeniden başlangıç yapmak için saçlarınızı kestirip daha düzenli başlayabilirsiniz.
Saçımı kesersem büyük ihtimalle kötü Durcak ama en son çarem olarak kalsın
Ve stres yapmamam zor. Liseye geçtim şu nalet matematik çıkmadı hala hayatımdan. Ya diğerlerinden geride kalırsam diye korkuyorum. Fen lisesi bir de hepsi terminator.

Saçımı kesersem büyük ihtimalle kötü Durcak ama en son çarem olarak kalsın

Hocam saçınızı kesmek daha iyi bir başlangıç olur, istediğiniz gibi uzatma şansı ve dökülmemesi için önlemi önden almış olursunuz.
Ve stres yapmamam zor. Liseye geçtim şu nalet matematik çıkmadı hala hayatımdan. Ya diğerlerinden geride kalırsam diye korkuyorum. Fen lisesi bir de hepsi terminator.

Hocam Matematik aslında o kadar zor değil, mantık konusundasınız büyük ihtimalle o konunun o kadar zorlayacağını sanmıyorum.

Mantık konusundayız evet daha yeni bitti kümelere geçeceğiz. Ama ben şimdi anladım olaylarını mantığın tamamen. Gene de zor geliyor hocam bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…