Arda_1907 Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 230 Çözümler 1 3 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar mağlum evdeyiz. Ve saçlar uzadı ve bana bir traş makinesi gerekiyor. Fakat saç için istediğim model ve numara şeklinde kesmem lazım önerileriniz nedir?
Arkadaşlar mağlum evdeyiz. Ve saçlar uzadı ve bana bir traş makinesi gerekiyor. Fakat saç için istediğim model ve numara şeklinde kesmem lazım önerileriniz nedir?
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 3 Mayıs 2020 #2 Berberler kapalı olunca millet makina aramaya başladı. Bilen biri olsa makinam var kestirecem de kesebilecek birisi yok. Elimde bu var yeni aldım beğendimde öneririm.
Berberler kapalı olunca millet makina aramaya başladı. Bilen biri olsa makinam var kestirecem de kesebilecek birisi yok. Elimde bu var yeni aldım beğendimde öneririm.
glenox Kilopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #3 Moser 1400-0278 Profesyonel Saç Kesme Makinesi | Fonex Kozmetik bu makine profesyonel bir makine. 2 senedir kullanıyorum çok memnunum. Ürünün çok fazla sahtesi geziyormuş ortalıkta attığım site dışındaki yerlerden almayın diyorlardı ben alırken.
Moser 1400-0278 Profesyonel Saç Kesme Makinesi | Fonex Kozmetik bu makine profesyonel bir makine. 2 senedir kullanıyorum çok memnunum. Ürünün çok fazla sahtesi geziyormuş ortalıkta attığım site dışındaki yerlerden almayın diyorlardı ben alırken.