R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 424 30 Nisan 2025 #1 Saçım çok kabarıyor ve elektrikleniyor ve çok kuru. Bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ogx argan oil of morocco saç kremi.
Saçım çok kabarıyor ve elektrikleniyor ve çok kuru. Bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ogx argan oil of morocco saç kremi.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.495 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2025 #2 Saçında bu tür sıkıntılar varsa öncelikle iyi bir şampuan al sonra saç kremi düşünürsün. Clear, blendax gibi markalar yarardan çok zarar verir.
Saçında bu tür sıkıntılar varsa öncelikle iyi bir şampuan al sonra saç kremi düşünürsün. Clear, blendax gibi markalar yarardan çok zarar verir.
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 424 30 Nisan 2025 #3 Blackbeard dedi: Saçında bu tür sıkıntılar varsa öncelikle iyi bir şampuan al sonra saç kremi düşünürsün. Clear, blendax gibi markalar yarardan çok zarar verir. Genişletmek için tıkla... Yves Rocher hacim veren şampuan kullanıyorum.
Blackbeard dedi: Saçında bu tür sıkıntılar varsa öncelikle iyi bir şampuan al sonra saç kremi düşünürsün. Clear, blendax gibi markalar yarardan çok zarar verir. Genişletmek için tıkla... Yves Rocher hacim veren şampuan kullanıyorum.
Isaacc Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #4 ragjer dedi: Saçım çok kabarıyor ve elektrikleniyor ve çok kuru. Bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ogx argan oil of morocco saç kremi. Genişletmek için tıkla... Saçınız hafif uzunsa zaten kullanmanız gereken bir şey yoksa kuru kalır.
ragjer dedi: Saçım çok kabarıyor ve elektrikleniyor ve çok kuru. Bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ogx argan oil of morocco saç kremi. Genişletmek için tıkla... Saçınız hafif uzunsa zaten kullanmanız gereken bir şey yoksa kuru kalır.