4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 12 Eylül 2022 #11 Saitama1 dedi: Valla çok kararız kaldım ya bir ton saç kremi var. Genişletmek için tıkla... L Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml ( Jojoba Yağı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Gerçekten güzel ürün, ben kullandım. Yine de sen bilirsin.
Saitama1 dedi: Valla çok kararız kaldım ya bir ton saç kremi var. Genişletmek için tıkla... L Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml ( Jojoba Yağı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Gerçekten güzel ürün, ben kullandım. Yine de sen bilirsin.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 12 Eylül 2022 #12 444065 dedi: L Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml ( Jojoba Yağı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Gerçekten güzel ürün, ben kullandım. Yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki online satın alma dışında nerelerde bulabilirim bu ürünü ?
444065 dedi: L Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml ( Jojoba Yağı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Gerçekten güzel ürün, ben kullandım. Yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki online satın alma dışında nerelerde bulabilirim bu ürünü ?
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 12 Eylül 2022 #13 Saitama1 dedi: Peki online satın alma dışında nerelerde bulabilirim bu ürünü ? Genişletmek için tıkla... Gratis, Watsons gibi yerlerde bulabilirsin. Bazı marketlerde, Migros, Kim market, Happy Center...
Saitama1 dedi: Peki online satın alma dışında nerelerde bulabilirim bu ürünü ? Genişletmek için tıkla... Gratis, Watsons gibi yerlerde bulabilirsin. Bazı marketlerde, Migros, Kim market, Happy Center...