Saç kremi önerisi

RestalFox

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar saçlarım sık ve zor şekil alıyor fön ile çekince şekil verebiliyorum fakat şekil verirken saçlara istemeden zarar veriyorum bu yüzden saçlarımı hangi krem kullanmalıyım?

Böyle bir krem buldum bayağı öneren insanlar var ama hangi krem ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok.

Bu krem iyi, bende de var fakat düz saçınız varsa aman aman etkisini görmezsiniz. En azından benim için durum böyle. Normal kremden bir farkı yok. Size saç köpüğü öneririm, kesinlikle çok daha iyi bence. Ama illa ki krem isterseniz bunu öneririm. Köpük alırım derseniz kesinlikle aşağıdakini öneriyorum, kokusu çok güzel ve saçları yumuşatıyor. Her sabah duştan sonra kullanıyorum. Ayrıca bütçeniz yeterse size önerim ikisini beraber almanız. Eğer beraber alırsanız unutmayın, ilk kremi kullanın, sonra köpüğü.

Bu krem iyi, bende de var fakat düz saçınız varsa aman aman etkisini görmezsiniz. En azından benim için durum böyle. Normal kremden bir farkı yok. Size saç köpüğü öneririm, kesinlikle çok daha iyi bence. Ama illa ki krem isterseniz bunu öneririm. Köpük alırım derseniz kesinlikle aşağıdakini öneriyorum, kokusu çok güzel ve saçları yumuşatıyor. Her sabah duştan sonra kullanıyorum. Ayrıca bütçeniz yeterse size önerim ikisini beraber almanız. Eğer beraber alırsanız unutmayın, ilk kremi kullanın, sonra köpüğü.

Hocam kremi veya köpüğü sürdükten sonra fön atabiliyor muyuz?

Tabii ki hocam. Zaten köpük saçınızı ısıdan koruyor diyebiliriz. Ben sürdükten sonra fön çekiyorum zaten. O yüzden önerdim. Benim de saçım sizin ki gibi sert ve sık.
Benim saç birde dalgalı saçıma fön atmasam az dalgalı ve kıvırcık oluyor adamı kanser ediyor keşke düz saçım olsaydı

Köpüğün fiyatı %100 zamlanmış şaka gibi 40 tl den 80 tl olmuş

Benim saç birde dalgalı saçıma fön atmasam az dalgalı ve kıvırcık oluyor adamı kanser ediyor keşke düz saçım olsaydı

Evet hocam maalesef. Fakat ben alırken bu kadar büyük boyut beklemiyordum. Çook fazla, neredeyse her gün kullanmama rağmen muhtemelen en az 5 ay dayanır.

Knk benimde senin saçın gibi fön çekince dalgalı oluyor fön çekmeyince kıvırcık, saçımın dalgalı kalmasını istoyum şahsen.
(Aradan 1 yıl geçmiş bulabildiğin güzel Krem varmı, varsa hayatımı kurtarmış olursun knk)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı