Saç kremi önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba forumu biraz kurcaladım ama kayda değer pek bir şey bulamayıp kararsız kaldım.

Daha önce hiç saç kremi kullanmadım ama saçlarım artık bakım istediği için kullanmak istiyorum. Saç tipim biraz seyrek ve yağlı bir yapıda ve kıvırcığım tamamen kıvırcık değil ama saçlarımın hepsi bukleli aşağı doğru.

Şampuan olarak sebamed kullanıyorum ne zaman sebamed dışında bir şampuan kullanmaya çalışsam saçlarım yara ve kepek doldu ve başka şampuanlara geçemiyorum galiba ph değeri ile ilgili ve benim cildimin bazı içeriklere alerjisi var gibi. (bildiklerimden bir tanesi nane kokulu yakan şampuanlar saçımı mahvediyor)

Belirtmem gerekenleri belirttiğimi düşünüyorum bu kriterlere uyan erkek için eğer mümkünde kokusuz olursa çok iyi olur saç kremi önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saç kreminiz için en iyi tercihi siz yaparsınız hocam, saçınızı ve kendinizi en iyi tanıyan kişi sizsiniz.

Saç kreminiz için en iyi tercihi siz yaparsınız hocam, saçınızı ve kendinizi en iyi tanıyan kişi sizsiniz.
Tabii ki hocam ama daha önce hiç kullanmadım saydığım özellikte saçı olup kullananlar vardır belki diye tavsiye almak istedim çünkü tek tek kullanıp deneyimlemek çok zaman ister.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı