F Freakasd Centipat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #1 Saçlarım kabardığı için elidorun bir saç kremini aldım kepek dökülme problemi falan yoktu. Köklere yanlislikla suruyorum ve islakken köklerin gozuktugunu gordum. Artik kullanmayi birakmayi dusunuyorum sizce birakmali miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Saçlarım kabardığı için elidorun bir saç kremini aldım kepek dökülme problemi falan yoktu. Köklere yanlislikla suruyorum ve islakken köklerin gozuktugunu gordum. Artik kullanmayi birakmayi dusunuyorum sizce birakmali miyim?
Yalçın Tombul Hectopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 18 23 Mart 2022 #2 Normal ama fazla döküyorsa başka krem deneyebilirsin.
Tanrı_Misafiri Decapat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #3 Gün gelir de kafanda krem sürecek saç kalmazsa bunun anlamı olmayacak. O kremi terket Başka şeyler de sebep oluyor olabilir.
Gün gelir de kafanda krem sürecek saç kalmazsa bunun anlamı olmayacak. O kremi terket Başka şeyler de sebep oluyor olabilir.
F Freakasd Centipat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #4 Tanrı_Misafiri dedi: Gün gelir de kafanda krem sürecek saç kalmazsa bunun anlamı olmayacak. O kremi terket Başka şeyler de sebep oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Biraktım kullanmayı.
Tanrı_Misafiri dedi: Gün gelir de kafanda krem sürecek saç kalmazsa bunun anlamı olmayacak. O kremi terket Başka şeyler de sebep oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Biraktım kullanmayı.
Tanrı_Misafiri Decapat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #5 Saç tipine uygun olmadığı için de dökülüyor olabilir. Belki saçınıza uygun olan bir krem ile değiştirirseniz sorun çözülür.
Saç tipine uygun olmadığı için de dökülüyor olabilir. Belki saçınıza uygun olan bir krem ile değiştirirseniz sorun çözülür.