Saç kurutma makinesiyle bilgisayar temizlemek için başlık önerisi

SdtCngz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Mevcut saç kurutma makinem iyi derecede üflüyor ve evde 2-3 tane bilgisayarım olduğundan kompresör tarzı bir şey alacağıma dedim, ince uzun uçlu saç kurutma makinesi başlığı varsa onu takar ve soğuk hava üflerim tozları temizlemek için.

Google görseller dahil bayağı baktım ama bulamadım varsa önerisi olan mutlu olurum.

Not: Mevcut saç kurutma makineleri çok dibe giremediği için çok fazla verim alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saç kurutma makinaları iyonlu elektromanyetik radyasyon saçar. Elektronik eşyalarda kullanılmasının zararlı olduğunu okumuştum. Bu konuda daha detaylı bilgi veren olacaktır. Ben saç kurutma makinası ile kasa temizliği yapmanızı tavsiye etmem.

Tercih etmem. Eğer çok pis ise (bunu da önermem tehlikeli) süpürge ile uzaktan toz alabilirsiniz. Fanları sabit tutsanız daha iyi olur.

Eğer sahra çölünün ortasında bilgisayarınızı çalıştırmıyorsanız herhangi bir şey ile hava üfletmenize gerek yok. Gereksiz risk almayın.

Yani ayda bir tutacağım o halde fırça ile temizleyip süpürge ile çekmem daha mı iyi olur ?

Eğer sahra çölünün ortasında bilgisayarınızı çalıştırmıyorsanız herhangi bir şey ile hava üfletmenize gerek yok. Gereksiz risk almayın.
Ayda bir lastikçiye gidip çok yakınlaştırmamak şartı ile ve fanları tutarak hava basardım. Sanırım bu da tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…