Saç maskesi nedir?

ForestAcar

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
ziraat müh.
Dostlar selamlar, saç maskesi kavramını duydum saçın kolay şekil almasını veya yumuşamasını falan sağlıyormuş. Biraz baktım ama maskesi ve kremi diye ayrımlar var. Bu konu hakkında bir öneriniz bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Dostlar selamlar, saç maskesi kavramını duydum saçın kolay şekil almasını veya yumuşamasını falan sağlıyormuş. Biraz baktım ama maskesi ve kremi diye ayrımlar var. Bu konu hakkında bir öneriniz bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Saç Kremi: Saçları nemlendirmek, yumuşatmak ve taranmasını kolaylaştırmak için kullanılır.
Saç Maskesi: Saçları derinlemesine beslemek onarmak ve canlandırmak için kullanılır.

Saç kremi durulanan ve durulanmayan olarak 2 ye ayrılıyor genel olarak saçı yumuşatıp kolay taranmasını sağlıyor Saç kremini günlük kullanımda saça şekil vermek için de kullanabilirsiniz.

Ben şampuandan sonra durulanan saç bakım kremini sürüp sonrasında duruluyorum duştan sonra ise durulanmayan saç bakım kremini sürüyorum o ise saçta kalıyor.

Saç maskesini ise genelde duştan 1 saat önce sürüp sonrasında saçımdan arındırıyorum.
Genelde saçınız kötü durumda ise yani sağlıksız ve kötü bir görünümü var ise saç maskesini saçı iyileştirme ve genel bakım amacıyla kullanabilirsiniz bakım kremine göre daha yoğundur.

Yani sıralama Şampuan+Durulanan Krem+Durulanmayan Krem+ArganYağı benim rutinim böyle.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı