Saç modeli için ne gerekir?

Evet ama aşınmış halde o yüzden yeni almayı düşünüyorum.
Eğer saçınız ince telliyse sıkı taraklar kullanırsanız daha güzel şekil alır. İnce telli saça seyrek tarak kullanırsanız saç şekil almaz.

Eğer saçınız ince telliyse sıkı taraklar kullanırsanız daha güzel şekil alır. İnce telli saça seyrek tarak kullanırsanız saç şekil almaz.

Eki Görüntüle 723115
Teşekkürler Bunu dikkate alacağım. Wax sürünce saçım önce güzel oluyor fakat yürüdükçe hareket ettikçe saçım dağılıyor. Mecbur sprey kullanacağım.

Teşekkürler Bunu dikkate alacağım. Wax sürünce saçım önce güzel oluyor fakat yürüdükçe hareket ettikçe saçım dağılıyor. Mecbur sprey kullanacağım.
Sabit seviyorsan net sprey. Wax düz saçlılar için güzel. Benim saçım dalgalı, saçımı düz yapsam bile wax yeterli gelmiyordu çünkü saç sprey kullanmayınca eski haline çabuk dönüyor. Dalgalı saça da el atınca gıcık oluyorum.

Ben toz wax kullanıyorum saç tellerim oldukça ince olmasına rağmen sprey kullanmama bile gerek kalmıyor. Fiyatı 30 35 TL civarı uygun bir şey. Minik bir kutu olmasına rağmen 1 aydan fazla kullanıyorum. Sabahları saçını kurulayıp fön çekip şekillendirebilirsin. Köpük, sprey zahmetlerine girme zaten zamanla saçı yıpratıyor.

Saç ürünlerinin hepsi zararlı, doğal olanlar hariç. Argan yağı, keratin falan kullanmıyorsan hepsi yıpratır.

Bende olan wax bu. İdare eder mi? Ben direk fön çekmeden şekil vermeye çalışıyorum yıllardır.

Dosya Ekleri

• 9523160449074.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…