Başka ne model önerebilirsiniz bu tarz dışında?
Klasik stil deneyebilirsin.
actor-henry-cavill-195035-large hosted at ImgBB
Image actor-henry-cavill-195035-large hosted in ImgBB
Başka ne model önerebilirsiniz bu tarz dışında?
Komple geriye atabilirsiniz de bence yan kısımlarınızın uzunluğunu da ona göre ayarlayabilirsiniz. Şuradaki gibi yanları fotodaki kadar kısaltmadan üstleri geriye atabilirsiniz. 1 yıl kadar bu modeli kullanmıştım size de gidebilir diye düşünüyorum.başka ne model önerebilirsiniz bu tarz dışında?
Bunu mahalle berberleri yapabilir mi?Komple geriye atabilirsiniz de bence yan kısımlarınızın uzunluğunu da ona göre ayarlayabilirsiniz. Şuradaki gibi yanları fotodaki kadar kısaltmadan üstleri geriye atabilirsiniz. 1 yıl kadar bu modeli kullanmıştım size de gidebilir diye düşünüyorum.
Hocam bana kalırsa aynı şekil uzatırsan yakışabilir, belli bir uzunluktan sonra berberlere uzun saç keserken katlı kesim yapıp yapamadığını sorarsın (uzun saç kesmekten anlayıp anlamadığını gösterir) işte o zaman şekil verilir ancak. Benim saç modeli şu an böyle uzatıyorum.Tabii.
Yaklaşık ne kadar zaman aldı bu saçı uzatmanız? Ben 7 aydır uzatıyorum.Hocam bana kalırsa aynı şekil uzatırsan yakışabilir, belli bir uzunluktan sonra berberlere uzun saç keserken katlı kesim yapıp yapamadığını sorarsın (uzun saç kesmekten anlayıp anlamadığını gösterir) işte o zaman şekil verilir ancak. Benim saç modeli şu an böyle uzatıyorum.
Şimdi baktım da 1-1,5 senede bu hale gelmiş hiç kestirmemiştim ama öyle uzamıştı gelişigüzel. Ardından düzgün bir kuaföre gidip şekil verdim böyle oldu.Yaklaşık ne kadar zaman aldı bu saçı uzatmanız? Ben 7 aydır uzatıyorum.
Bence iyi tarif edersen evet de kuaför değilim o yüzden bilemiyorumBunu mahalle berberleri yapabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.