Yüz şekline göre değişiyor hocam kesimler.Eki Görüntüle 2484901
Dostlar şu şekil bir saçım var fakat yaz geldiği ve kulaklarımı rahatsız ettiği için yanları ve arkaları kestirmek istiyorum. Model öneriniz var mı?
Yüz şekline göre değişiyor hocam kesimler.
Saç konusunda en önemli unsur yüz şekline göre kesim.
Mullet tarzı deneyebilirsin hocam yanları alıp arkalar aşşağıya kadar kalıyor. Bu saç tipi olupda o tarz model yapanlar çok iyi oluyor hatta ben de köpükle falan bi ara düşündüm öyle mi yapsam diyeEki Görüntüle 2484901
Dostlar şu şekil bir saçım var fakat yaz geldiği ve kulaklarımı rahatsız ettiği için yanları ve arkaları kestirmek istiyorum. Model öneriniz var mı?
hocam denemek istemiştim bir ara da , kunduza benziyor ayıptır söylemesiMullet tarzı deneyebilirsin hocam yanları alıp arkalar aşşağıya kadar kalıyor. Bu saç tipi olupda o tarz model yapanlar çok iyi oluyor hatta ben de köpükle falan bi ara düşündüm öyle mi yapsam diye![]()
.....Eki Görüntüle 2484901
yazdım hocam yukarı.Mullet denersen bambaşka biri olursun.
kingdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.