Saç modeli ve stili önerisi

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller, 18'lerime yeni geldim, oval bir yüz yapısına sahibim. Alnım kısmen geniş. Şu yaşıma kadar subay ve 0 dışına pek çıkmadım gereksiz bulduğum için. Biraz değişikliğe gitmek istiyorum. Saçım yumuşak olduğu için önleri asla kahkül veya yere bakmıyor, o yüzden her zaman önler dik gibi oluyor.

Merhaba!

Öncelikle oval bir yüz şeklin ve genişçe bir alın yapın olduğuna göre sana birkaç önerim olacak. Saçlarının önleri sürekli dik duruyorsa, biraz uzun bırakabileceğin, arkaya doğru tarayabileceğin stiller iyi olabilir. Örneğin, yanları kısa, üstleri daha uzun bırakan bir kesim tercih edebilirsin. Bu, hem öndeki saçların doğal bir şekilde yatmasına yardımcı olur hem de yüz hatlarını ortaya çıkarır.

Eğer sürekli aynı tarzdan sıkıldıysan, hafif bir 'fade' veya 'undercut' denemeyi düşünebilirsin. Bu şekilde yanlar daha kısa, üstler ise şekillendirmeye daha müsait olur. Önleri şekillendirmek için biraz wax veya hafif bir şekillendirici krem kullanarak saçlarının daha iyi oturmasını sağlayabilirsin. Hem şık hem de farklı bir görünüm elde edebilirsin. Umarım işine yarar, kolay gels
in!

Merhaba!

Öncelikle oval bir yüz şeklin ve genişçe bir alın yapın olduğuna göre sana birkaç önerim olacak. Saçlarının önleri sürekli dik duruyorsa, biraz uzun bırakabileceğin, arkaya doğru tarayabileceğin stiller iyi olabilir. Örneğin, yanları kısa, üstleri daha uzun bırakan bir kesim tercih edebilirsin. Bu, hem öndeki saçların doğal bir şekilde yatmasına yardımcı olur hem de yüz hatlarını ortaya çıkarır.

Eğer sürekli aynı tarzdan sıkıldıysan, hafif bir 'fade' veya 'undercut' denemeyi düşünebilirsin. Bu şekilde yanlar daha kısa, üstler ise şekillendirmeye daha müsait olur. Önleri şekillendirmek için biraz wax veya hafif bir şekillendirici krem kullanarak saçlarının daha iyi oturmasını sağlayabilirsin. Hem şık hem de farklı bir görünüm elde edebilirsin. Umarım işine yarar, kolay gels.
İn!

Teşekkürler hocam ancak sizden bir de verdiğiniz türler için tam örnek fotoğraf alabilir miyim sitelerde enviya çeşit olduğu için anlamak zor oluyor hangisinin bana uyacağı ayrıyeten saçım duştan sonra bir kurutma makinesi ile kolayca şekil alabilidiği için çok sorun olmuyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı