Lyxqre Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ekim 2024 #1 Saçımı boyayacağım ama bir sorun var. Nasıl boyayacağımı bilmiyorum YouTube'daki videolar işe yaramıyor ne yapacağım? Detaylıca anlatabilir misiniz? Bayağı acemiyim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2024
Saçımı boyayacağım ama bir sorun var. Nasıl boyayacağımı bilmiyorum YouTube'daki videolar işe yaramıyor ne yapacağım? Detaylıca anlatabilir misiniz? Bayağı acemiyim.
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 @SkyHawking kadın yazıyor ya.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 871 Çözümler 3 14 Ekim 2024 #4 K.Makise dedi: @SkyHawking kadın yazıyor ya. Genişletmek için tıkla... 5 defa kontrol ettim hocam ben mi göremiyorum
K.Makise dedi: @SkyHawking kadın yazıyor ya. Genişletmek için tıkla... 5 defa kontrol ettim hocam ben mi göremiyorum
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #5 @SkyHawking "daha fazla" kısmında yazıyor sizde gözükmüyorsa gizlemiş olabilirsiniz. Büyük ihtimalle profilinize sınır getirdiğiniz içindir.
@SkyHawking "daha fazla" kısmında yazıyor sizde gözükmüyorsa gizlemiş olabilirsiniz. Büyük ihtimalle profilinize sınır getirdiğiniz içindir.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 871 Çözümler 3 14 Ekim 2024 #6 K.Makise dedi: @SkyHawking "daha fazla" kısmında yazıyor sizde gözükmüyorsa gizlemiş olabilirsiniz. Büyük ihtimalle profilinize sınır getirdiğiniz içindir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam haklısınız. Erkek için olsa cevap verebilirdim ama kadın için bilgim yok maalesef.
K.Makise dedi: @SkyHawking "daha fazla" kısmında yazıyor sizde gözükmüyorsa gizlemiş olabilirsiniz. Büyük ihtimalle profilinize sınır getirdiğiniz içindir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam haklısınız. Erkek için olsa cevap verebilirdim ama kadın için bilgim yok maalesef.
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #7 @SkyHawking