Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 593 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Saçımı maviye boyatmak istiyorum hangi marka kullanmalıyım nasıl boyayabilirim nelere dikkat etmeliyim?
Saçımı maviye boyatmak istiyorum hangi marka kullanmalıyım nasıl boyayabilirim nelere dikkat etmeliyim?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 30 Haziran 2025 #2 Mavi boya alırsın da ne kadar saçında kalırsa o kadar renk değiştiriyor. Bence kuaför(bayan) git.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 Gerald_Emo dedi: Saçımı maviye boyatmak istiyorum hangi marka kullanmalıyım nasıl boyayabilirim nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Açıcı alıp açman lazım öncesinde mavinin tutması için. Ondan sonra mavi renge boyaman gerekiyor.
Gerald_Emo dedi: Saçımı maviye boyatmak istiyorum hangi marka kullanmalıyım nasıl boyayabilirim nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Açıcı alıp açman lazım öncesinde mavinin tutması için. Ondan sonra mavi renge boyaman gerekiyor.