Saç nasıl Ferdi Kadıoğlu gibi yapılabilir?

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabaü saçım 3 hafta önce çektiğim ekte gördüğünüz gibi ancak şu an biraz daha uzun sorum şu ki saçımı nasıl Ferdi Kadıoğlu gibi yapabilirim?
Berbere gittiğimde ne demem lazım?
Hangi ürünleri kullanmalıyım yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Saçının bence biraz daha uzaması lazım aynı tarz istiyorsan kısa gibi 2. Fotoğrafa gore.

Saçınızın biraz daha uzun olması lazım diye düşünüyorum.

Sanki perma yapmanız lazım gibi hissettim. Saçınız dalgalı ile düz arası. Kıvırcık saç lazım size.

Saçının bence biraz daha uzaması lazım aynı tarz istiyorsan kısa gibi 2. fotoğrafa gore.

Katılıyorum hocam saçım henüz bu model için kısa ve 2 aydır uzatmaya çalışıyorum.

Perma değil mi bu?

Sanki perma yapmanız lazım gibi hissettim. Saçınız dalgalı ile düz arası. Kıvırcık saç lazım size.

Perma yapmalı mıyım ki bilmiyorum hocam bir ara düşündüm ama vazgeçtim biraz daha uzatıp yapsam nasıl olur sizler ne düşünüyorsunuz?

Saçınızı perma yaparsınız ama sonra tekrar bozulunca yaptırmanız gerekir. Yani uzun süre aynı güzellikte saçı kullanmak isterseniz fazlaca da bütçe ayırmanız lazım.

Saçınızı perma yaparsınız ama sonra tekrar bozulunca yaptırmanız gerekir. Yani uzun süre aynı güzellikte saçı kullanmak isterseniz fazlaca da bütçe ayırmanız lazım.

Ortalama fiyatları nedir hocam bir bilginiz var mı?

Hocam saçlarınızı ferdi gibi yapınca ne olacak. sol bek oynamak için mi seninde saçların gayet iyi bence şu halide yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…