Saç nasıl Ferdi Kadıoğlu gibi yapılabilir?

Hocam saçlarınızı ferdi gibi yağınca ne olacak. sol bek oynamak için mi seninde saçların gayet iyi bence şu halide yeter.
Küçüklükten beri içimde saçımı uzatma isteği var bazı modellere baktım ancak bu modelin daha hoş durduğunu düşündüm.

750 lira aşağısı yoktur diye düşünüyorum.Arkadaşım 1 sene önce 500 liraya yaptırmıştı.
750tl ise iyi hocam Google'a aratınca 2k fiyat çıkıyor.

Küçüklükten beri içimde saçımı uzatma isteği var bazı modellere baktım ancak bu modelin daha hoş durduğunu düşündüm.

750tl ise iyi hocam Google'a aratınca 2k fiyat çıkıyor.
Ve bakımı zor diye biliyorum kremi falan var uğraşmayacaksanız hiç bulaşmayın hocam.9 ay kalıyor zaten

Ve bakımı zor diye biliyorum kremi falan var uğraşmayacaksanız hiç bulaşmayın hocam. 9 ay kalıyor zaten.

Eğer hoş olursa üşenmem hocam kişisel bakım hoşuma gidiyor bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Benim saçım zaten doğal kıvırcık. Ayıptır söylemesi de.

Hoş durur ama bazı yerlerde 1000 tl falan deniliyordu.
Ne mutlu size hocam
Aylık 1.5k'yı geçmez ise benim için sorun olmaz

Ve bakımı zor diye biliyorum kremi falan var uğraşmayacaksanız hiç bulaşmayın hocam. 9 ay kalıyor zaten.

Ayrıca hocam saçımın arkasını uzatmam lazım bu model için berbere ne demem lazım saçımı kestirirken.

Ne mutlu size hocam
Aylık 1.5k'yı geçmez ise benim için sorun olmaz

Ayrıca hocam saçımın arkasını uzatmam lazım bu model için berbere ne demem lazım saçımı kestirirken.
Berbere gitme. Saçını devamlı uzat sonra perma yapan kuaföre derdini anlat o kesip biçer sizi.

Saçını uzatman lazım. Ama gerçekten uzatman lazım çünkü adamın ensesinde saç var üstte yanda her yerinde dalgalı ve uzun saçlar var ama senin yok ve kısa. O yüzden uzatman lazım kestirmeyip. Ortadan ikiye de ayırman lazım fakat saçların kısa. Bu model gibi bir şey yapman zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…