malibuu Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual Rtx 4060 Amd Ryzen 5500 Asus B450Mk2 Corsair Vengeance 2x8 Ram Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Selam saçlarımı bu model yapmak istiyorum. Saçlarım şu anda biraz daha kısa ama cok kısa değil, saç köpüğü ya da kremi gibi ne lazimsa alabilirim. Sürprizbozan Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2024
Selam saçlarımı bu model yapmak istiyorum. Saçlarım şu anda biraz daha kısa ama cok kısa değil, saç köpüğü ya da kremi gibi ne lazimsa alabilirim. Sürprizbozan
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 23 Nisan 2024 #2 Kendim de kullandığım bu ve bunun şampuanını kullanmanı öneririm. Duşta şampuanı sür, 1 dakika bekledikten sonra yıka. Duştan çıkınca saçlarını tamamen kurulama ve kremini sür. Alternatif olarak Elidor Belirgin Bukleler var.
Kendim de kullandığım bu ve bunun şampuanını kullanmanı öneririm. Duşta şampuanı sür, 1 dakika bekledikten sonra yıka. Duştan çıkınca saçlarını tamamen kurulama ve kremini sür. Alternatif olarak Elidor Belirgin Bukleler var.
Mirage28 Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 Berberine bu fotoğrafları göster ve işin sonunda ortaya çıkan sonuca razı ol ve paranı ödeyip sorgulamadan dükkandan çık. Bol şans.
Berberine bu fotoğrafları göster ve işin sonunda ortaya çıkan sonuca razı ol ve paranı ödeyip sorgulamadan dükkandan çık. Bol şans.
malibuu Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual Rtx 4060 Amd Ryzen 5500 Asus B450Mk2 Corsair Vengeance 2x8 Ram Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 Hocam berberime güveniyorum ama saçlarım şu an bunun icin kısa, uzatırkende çok kötü oluyor ne yapmaliyim?
Hocam berberime güveniyorum ama saçlarım şu an bunun icin kısa, uzatırkende çok kötü oluyor ne yapmaliyim?