Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.036 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #11 798716 dedi: - Hocam anatomik saç kesimi ya-. + Otur kral şu koltuğa başlayacağım simdi anatomiğe de sana da. Söyle ne istiyorsun? Büyük ihtimalle yukarıdaki senaryoyu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Jahrein'in anatomik saç kesimi gibi olmasın sonra. Şaka bir yana adamakıllı işi bilen birine gitmesi lazım onun dışında harbiden yaşayabilir.
798716 dedi: - Hocam anatomik saç kesimi ya-. + Otur kral şu koltuğa başlayacağım simdi anatomiğe de sana da. Söyle ne istiyorsun? Büyük ihtimalle yukarıdaki senaryoyu yaşayacak. Genişletmek için tıkla... Jahrein'in anatomik saç kesimi gibi olmasın sonra. Şaka bir yana adamakıllı işi bilen birine gitmesi lazım onun dışında harbiden yaşayabilir.
I itashi Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #12 Yüz şeklim dikdörtgen bu arada ona göre de söyleyebilirsiniz. wesroll dedi: Onun için kaliteli isim yapmış berberlerden randevu alabilirsin. Ya da en basiti gidip hep gittiğin berbere kafana göre takıl diyebilirsin. İkisi de yüzde elli ihtimal. Genişletmek için tıkla... Benim berberim iyi kesiyor ama nasıl kestirceğimi bilemiyorum taper deneyesim geliyor ama kötü durur diye deneyemiyorum. Son düzenleme: 19 Haziran 2024
Yüz şeklim dikdörtgen bu arada ona göre de söyleyebilirsiniz. wesroll dedi: Onun için kaliteli isim yapmış berberlerden randevu alabilirsin. Ya da en basiti gidip hep gittiğin berbere kafana göre takıl diyebilirsin. İkisi de yüzde elli ihtimal. Genişletmek için tıkla... Benim berberim iyi kesiyor ama nasıl kestirceğimi bilemiyorum taper deneyesim geliyor ama kötü durur diye deneyemiyorum.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2025 #13 Taper fade.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.912 Çözümler 4 29 Ekim 2025 #14 Spidermangibiyim dedi: Taper fade. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz erken oldu sanki.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2025 #15 Kasım_0 dedi: Hocam biraz erken oldu sanki. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle olmuş.