Saç nasıl uzatılır?

musty724

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 yıl olmak üzere saçımı uzatıyorum. En son 2 ay önce berbere gittiğimde saçımı orantısız kesti ve ondan sonra bir daha berbere gitmedim ama arkadaki orantısızlık çok dikkat çekiyordu. Üstünden zaman geçti. Biraz uzadı. Tanıdığım işinde usta ve çok iyi bir bayan kuaförü vardı. O orantısızlık dikkatini çekti ve düzeltti. Güzel de oldu ama saçım biraz kısaldı yani 2 veya 2 buçuk ay geriye döndüm gibi bir şey oldu. Biraz moralim bozuldu. Saçımı daha hızlı şekilde uzatma taktiği var mı? Amacı Yüzüklerin Efendisi'ndeki Aragorn gibi uzatmak.

Zaman ve sabır bu kadar.

Ya erkek berberleri içinden geçiyor saçın geçen gün keko yaptı uzattığım kıvırcık saçlarımi bayan kuaförüne de almazlar diye gitmiyorum

Pirinç suyuymuş bilmem neymiş o tarz işlere girme bir işe yaradığı yok üstte hocamın dediği gibi zaman ve sabırdan başka çaren yok. Saçına yaptığın rutin bakımları biraz daha sıklaştırarak saçın rahatlamasını sağlarsın en fazla ama yine çok fark etmez.

Eğer saçını uzatacaksan berbere gitmeni önermem. Bayağı kısa kesiyorlar çünkü. Hızlı uzatma yöntemi olarak bir şey diyemem. Pirinç suyu falan diyorlardı görmüştüm internetde ne kadar etkili bilmiyorum hiç denemedim.

Hiçbir işe yaramıyor hocam doğal yöntem diyorsanız vücut kendi kendine yetiyor ve olması gerektiği gibi daha sağlıklı bir şekilde yapıyor bunu saç uzatmak sabır işidir ben iki kez pes ettim kestirdim şu an 3 ayımdayım uzatıyorum.

Her türlü bakım yapmaya çalışıyorum genellikle. Tek şampuan kullanıyorum ara sıra saç kremi kullanıyorum ama sürekli kullanmıyorum çünkü saçımı çok yumuşatınca sürekli göz önüne geliyor ama saçlarım sağlıklıdır yıkarım temiz tutarım tararım saçlarımı seviyorum.

Zaten en son berbere gittiğimde kararımı almıştık bayan kuaförleri cidden işlerinde usta uzun saçlarda çok güzel kesim yapıyorlar artık berbere randevu almak yerine bayan kuaförlerine yöneliyoruz.

Zaten en son berbere gittiğimde kararımı almıştık bayan kuaförleri cidden işlerinde usta uzun saçlarda çok güzel kesim yapıyorlar artık berbere randevu almak yerine bayan kuaförlerine yöneliyoruz

Vallahi doğru karar vermişsin hocam benim çekingenliğim olmasa ben de gitmek isterim ama yapacak bir şey yok gitmiyorum artık berbere.

Ben de yıllardır saçımı uzatiyorum ve ne denediysem nafile. Saçını kendi haline bırak doğal bir şekilde uzasın. Böylece daha sağlıklı oluyor. Ve asla berbere gitme erkek müşteri kabul eden iyi bir kadın kuaförün git.

Vallahi doğru karar vermişsin hocam benim çekingenliğim olmasa ben de gitmek isterim ama yapacak bir şey yok gitmiyorum artık berbere.

Bende çekingenim aslında şöyle bir şeyde olabilir bir kuaför bulursun konuşursun anlatırsın derdini zaten anlaşırsınız devamlı ona gidersin randevulu şekilde cekinmelik bir şey yok ama anlıyorum seni bende utangacım.

Evet artık öyle yapacağım kuaförler uzun saç işinde daha ustalar berberler göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…