Saç nasıl uzatılır?

bilal34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben saçlarımı en son kasım gibi kestirdim ve o zamandan beri uzatıyorum. Hiç kestirmedim. Önceden yandan tarıyordum ama uzadıkça kötü bir görüntü oluşmaya başladığı için ortadan ayırarak taramaya başladım saçlarımı. Henüz tam uzamadığı için çok çabuk bozuluyor ensem vs. de uzamış durumda üstler çok uzun ama yanlar yavaş uzuyor. Evdekiler kestir düzelttir falan diyorlar ama sürekli kesip kesip uzatsam hem daha çirkin bir görüntü hem de eşit uzaması engellenmiş olmaz mı? Omuz hizama kadar uzatmak istiyorum saçlarımı. Ne yapmalıyım sizce?

Şahsi fikrim belirli bir uzunluğa kadar taperfade kestirmek düzgün gözükmesi için. Yoksa mağara adamına dönüşebilirsiniz. Ondan sonrasında zaten saçlarınız uzayınca oturup oturmadığını görebilirsiniz. Ben favorileride kötü gözükmesin diye düzenli alıyorum. Bakım olarakda saç yapınıza göre değişir ama krem şart oluyo bi süre sonra. Yoksa keçe gibi oluyor saçlar.

Krem şart oluyor bir süre sonra. Yoksa keçe gibi oluyor saçlar.

Krem dediğiniz normal duşta uygulanan saç kremi mi yoksa ekstra bir krem mi? Benim de saç yapım sert kısa kestirince kirpi gibi oluyor biraz daha da olsa yumuşamaları için bir yol arıyorum da.

Saçın hacmini kaybettiği yaşlarda saçını uzatmanı tavsiye ederim, yoksa çok uğraşırsın.

Krem dediğiniz normal duşta uygulanan saç kremi mi yoksa ekstra bir krem mi? Benim de saç yapım sert kısa kestirince kirpi gibi oluyor biraz daha da olsa yumuşamaları için bir yol arıyorum da.
Duşta kulanılanlardan bahsediyorum. Kendim kullandığım modelden dolayı her duşda kullanmıyorum yoksa hacim almıyor saçım. Ona göre kendiniz kara verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı