Ş şırşır Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx3080 Ryzen 5 5600x 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Saçlarım çok sert. Sabah uyandığımda şekil veremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 27 Şubat 2025 #2 Saç köpükleri var tıraş köpüğü gibi. Onları kullanabilirsin.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.071 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 fazla uzatarak
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 27 Şubat 2025 #4 şırşır dedi: Saçlarım çok sert. Sabah uyandığımda şekil veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu var gayet iş görüyor, kokusu biraz ağır gibi ama güzel, ağır derken süt Tatı var. Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki - Fiyatı, Yorumları Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
şırşır dedi: Saçlarım çok sert. Sabah uyandığımda şekil veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu var gayet iş görüyor, kokusu biraz ağır gibi ama güzel, ağır derken süt Tatı var. Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki - Fiyatı, Yorumları Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
TheRev Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1660 TI Intel Core i7 8600k 16 GB Ram Gigabyte Z390 UD Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 Her şampuan sonrası saç kremi kullanmaya özen gösterin ama saç derinize uygulamayın. Aynı zamanda saçta bırakılan türde saç kremleri var sabah sürüp dışarı çıkabilirsiniz.
Her şampuan sonrası saç kremi kullanmaya özen gösterin ama saç derinize uygulamayın. Aynı zamanda saçta bırakılan türde saç kremleri var sabah sürüp dışarı çıkabilirsiniz.
Ardaaa2131 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Saç yağı + saç bakım kremi
Ş şırşır Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx3080 Ryzen 5 5600x 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #7 SyLaS61 dedi: Hocam bende bu var gayet iş görüyor, kokusu biraz ağır gibi ama güzel, ağır derken süt Tatı var. Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki - Fiyatı, Yorumları Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hemen sipariş vereyim hocam teşekkür ederim shwif dedi: fazla uzatarak Genişletmek için tıkla... Uzatınca darmadağın oluyor tarakla bile düzeltemiyorum
SyLaS61 dedi: Hocam bende bu var gayet iş görüyor, kokusu biraz ağır gibi ama güzel, ağır derken süt Tatı var. Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki - Fiyatı, Yorumları Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hemen sipariş vereyim hocam teşekkür ederim shwif dedi: fazla uzatarak Genişletmek için tıkla... Uzatınca darmadağın oluyor tarakla bile düzeltemiyorum