Isı uygulamıyorsanız saçınız büyük ihtimalle kullandığınız şampuandan ve saç yıkama sıklığından dolayı formunu kaybetmiştir. Ben yıpranmış saçlarımı düzenli keratin bakımı yaparak sağlıklı bir görünüm kazandırıyorum. Ürün olarak ise en çok elseve'in glycolic gloss adlı saç laminasyon ürününden memnun kaldım. Saça parlaklığı mühürlüyor ve gerçekten yumuşacık yapıyor. Saç dökülmesi için ise kekik suyu kullanabilirsiniz.
Isı uygulamıyorsanız saçınız büyük ihtimalle kullandığınız şampuandan ve saç yıkama sıklığından dolayı formunu kaybetmiştir. Ben yıpranmış saçlarımı düzenli keratin bakımı yaparak sağlıklı bir görünüm kazandırıyorum. Ürün olarak ise en çok Elseve'in glycolic gloss adlı saç laminasyon ürününden memnun kaldım. Saça parlaklığı mühürlüyor ve gerçekten yumuşacık yapıyor. Saç dökülmesi için ise kekik suyu kullanabilirsiniz.
Anladım bu tür şampuanlar da bazen saç dökülmesini tetikleyebiliyor. Asıl önemli olan ise stres. Stres yaşıyorsanız saç dökülmesinden kurtulmak imkansız oluyor maalesef. Onun çaresi de Minoksidil genelde. Dermatoloğa danışırsanız en hızlı sonucu alırsınız.
Anladım bu tür şampuanlar da bazen saç dökülmesini tetikleyebiliyor. Asıl önemli olan ise stres. Stres yaşıyorsanız saç dökülmesinden kurtulmak imkansız oluyor maalesef. Onun çaresi de Minoksidil genelde. Dermatoloğa danışırsanız en hızlı sonucu alırsınız.