myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Saç rengimin eskisi gibi olmasını istiyorum. Nasıl bir yol ilerlelemeliyim?
S ScoFieldd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 76 4 Eylül 2022 #2 myth1 dedi: Saç rengimin eskisi gibi olmasını istiyorum. Nasıl bir yol ilerlelemeliyim? Genişletmek için tıkla... saç açmak için açıcı kullanabilirsin ama ton ayarlayamazsan saçın hiç istemediğin bir hal alabilir. tanıdık bir kadın kuaför varsa ona danışabilirsin.
myth1 dedi: Saç rengimin eskisi gibi olmasını istiyorum. Nasıl bir yol ilerlelemeliyim? Genişletmek için tıkla... saç açmak için açıcı kullanabilirsin ama ton ayarlayamazsan saçın hiç istemediğin bir hal alabilir. tanıdık bir kadın kuaför varsa ona danışabilirsin.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 12 Eylül 2022 #3 myth1 dedi: Saç rengimin eskisi gibi olmasını istiyorum. Nasıl bir yol ilerlelemeliyim? Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın? Saçında boya mı var?
myth1 dedi: Saç rengimin eskisi gibi olmasını istiyorum. Nasıl bir yol ilerlelemeliyim? Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın? Saçında boya mı var?