The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 49 Çözümler 12 13 Mart 2024 #11 KeremGnyzu dedi: Kıvamını niye bilmesin önceden hiç mi kullanmamamış. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, belki kullanmıştır.
KeremGnyzu dedi: Kıvamını niye bilmesin önceden hiç mi kullanmamamış. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, belki kullanmıştır.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #12 Lüfer dedi: 3 yıldır kullanmadığına göre? Genişletmek için tıkla... İlla üretilmiş hemen mi almış belki market ucuza satıyordu yakın diye bu arkadaşta satın aldı. Lüfer dedi: 3 yıldır kullanmadığına göre? Genişletmek için tıkla...
Lüfer dedi: 3 yıldır kullanmadığına göre? Genişletmek için tıkla... İlla üretilmiş hemen mi almış belki market ucuza satıyordu yakın diye bu arkadaşta satın aldı. Lüfer dedi: 3 yıldır kullanmadığına göre? Genişletmek için tıkla...
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 13 Mart 2024 #13 KeremGnyzu dedi: İlla üretilmiş hemen mi almış belki market ucuza satıyordu yakın diye bu arkadaşta satın aldı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir marketin tarihi geçmiş ürünü satma hakkı yok. Sizin oralardaki market yapıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2024
KeremGnyzu dedi: İlla üretilmiş hemen mi almış belki market ucuza satıyordu yakın diye bu arkadaşta satın aldı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir marketin tarihi geçmiş ürünü satma hakkı yok. Sizin oralardaki market yapıyor mu?
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #14 Tarihi geçmiş ürün demedim, düzgün okuyorsan geçmeye yakınlaşmış ürün dedim. Lüfer dedi: Hiçbir marketin tarihi geçmiş ürünü satma hakkı yok. Sizin oralardaki market yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2024
Tarihi geçmiş ürün demedim, düzgün okuyorsan geçmeye yakınlaşmış ürün dedim. Lüfer dedi: Hiçbir marketin tarihi geçmiş ürünü satma hakkı yok. Sizin oralardaki market yapıyor mu? Genişletmek için tıkla...
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 13 Mart 2024 #15 KeremGnyzu dedi: Tarihi geçmiş ürün demedim düzgün okuyorsa geçmeye yakınlaşmış ürün. Dedim. Genişletmek için tıkla... Firma risk edip 3 yıllık ürün satacağına değişim talep eder 3 yıldır ürün satılmıyorsa zaten iade etme hakkıda var.
KeremGnyzu dedi: Tarihi geçmiş ürün demedim düzgün okuyorsa geçmeye yakınlaşmış ürün. Dedim. Genişletmek için tıkla... Firma risk edip 3 yıllık ürün satacağına değişim talep eder 3 yıldır ürün satılmıyorsa zaten iade etme hakkıda var.
KeremGnyzu Decipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #16 Ben kaç defa denk geldim tarihi yakınlaşmış ürünlerin ucuza satıldığı marketlere. Yeter konu dışına çıkmaktan susturma yemek istemiyorum iyi sosyaller iyi geceler uyuyacaklara.
Ben kaç defa denk geldim tarihi yakınlaşmış ürünlerin ucuza satıldığı marketlere. Yeter konu dışına çıkmaktan susturma yemek istemiyorum iyi sosyaller iyi geceler uyuyacaklara.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #17 Sizde kararsız kalmış gibisiniz kullanım konusunda.