Saç şekli değişmiyor

615069

Decapat
Selamlar. Ben normalde mesela saçımın şeklini dağınık yapmak istiyorum ya da sağa doğru ya da dik yapmak istiyorum falan ama bir türlü olmuyor. Her şeyi denesem de illa kendi haline dönüyor. Saçlarım şu şekil Fransız tıraşı diyorlar ya onun gibi saçın çeyreği sola doğru yatarken, çoğunluğu sağa yatıyor ve ne yaparsam yapayım olmuyor tekrardan eskisine dönüyor. Ortadan ayrık gibi resmen bu aşırı sinirimi bozuyor benim bir de aşırı kabarıyor kurutunca falan. Ne yapmam lazım? Kafamı kazıyacağım artık.

Kabarıyorsa aramakas attır bende aynı saç modelini kullanıyorum. Benim saçlarımda kabarıyor ve öne düşüyor sürekli, jöle veya sabitleyici kullanmadan şekil vermenin tek yolu saçlarının biraz yağlanması ben 1 gün şampuan 1 gün sadece su ile yıkayarak kullanıyorum 2 gün falan yıkamadığımda şekil alması daha da kolaylaşıyor.

Saçı nasıl kendi halinde bırakabilirim yani insanlara bakınca onların saçı hemen şekil değiştiriyor benimkisi sabit. Acaba sıfıra vursam düzelir mi?

Üstleri kısaltırsam kötü oluyor alnım geniş.

Olmazsa şu şekil deneyeceğim en azından değerlendirmiş olurum

1745244987506.png

Saçı nasıl kendi halinde bırakabilirim yani insanlara bakınca onların saçı hemen şekil değiştiriyor benimkisi sabit. Acaba sıfıra vursam düzelir mi?

Eki Görüntüle 2474826
Sıfıra vurduktan sonra uzarken yön verirseniz biraz etkisi olabilir. Kabarmalarda biraz azabilir ancak yine de çok etkisi olacağını sanmıyorum. Üstteki arkadaşın da dediği gibi aramakası arttırabilirsiniz.

Olmazsa şu şekil deneyeceğim en azından değerlendirmiş olurum.

Eki Görüntüle 2474826

Saçın boyunu kısaltmana gerek yok kabarıklık için aramakas yeterli oluyor berberine kabardığını söylersen yardımcı olur. Büyük ihtimalle senin de saçların yoğun ve kalın. Şekil vermeye destekleyici bir şey olmadan şekil vermek çok zor.

Eki Görüntüle 2474826
sıfıra vurma kanki düzelmez şahsen denedim hiç bi işe yaramadı doğal şekilde sabit dururmu bilmem ama 1 ürün önerebilirim istersen

Saç köpüklerine bakabilirsin. Hem şekil verebiliyorsun hem de saçı fazla sertlestirmeden tutuyor. Farklı kullanım amaçları için var.
Deniz tuzu spreyi , Saç köpüğü , Saç sütü hepsini kullandım sadece yumuşatıyor. Az etkisi oluyor saç yine aynı mesela tutup kaldırmak istiyorum olmuyor az bir şey duruyor ve dağınık duruyor enteresan. Saçlarım kalın evet ve sert.

sıfıra vurma kanki düzelmez şahsen denedim hiç bi işe yaramadı doğal şekilde sabit dururmu bilmem ama 1 ürün önerebilirim istersen
Önerebilirsiniz teşekkürler.

Deniz tuzu spreyi, saç köpüğü, saç sütü hepsini kullandım sadece yumuşatıyor. Az etkisi oluyor saç yine aynı mesela tutup kaldırmak istiyorum olmuyor az bir şey duruyor ve dağınık duruyor enteresan. Saçlarım kalın evet ve sert.

Önerebilirsiniz teşekkürler.

Hocam son 4 yıldır hem işe giderken hem okula giderken taft curl & Flex saç köpüğü 150ML 3 numarayı kullanıyorum Gratis'te bulabilirsin internette de bulabilirsin fiyatları 100-200 arası, ben gece yatmadan önce sıkıyordum sabah uyandığımda tarak vuruyordum tarakla düzeltiyordum hem de birbirine yapışan saçları bir nebze de olsa ayırdığı için doğalmış gibi duruyor. Ama evden çıkmadan 15 20 dk önce sıkarsan hiçbir işe yaramaz benim önerim en az 3-4 saat önceden sıkman ve kuruduktan sonra tarak vurman.
(Ben de yukarıya doğru kullanıyordum saçlarımı ve bayağı etkili oldu.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı