Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Beyler kıvırcık bir saça sahip olmak istiyorum. Fakat saçlarım dalgalı bunun için köpükler satılıyor mu? Ya da joleler.
Beyler kıvırcık bir saça sahip olmak istiyorum. Fakat saçlarım dalgalı bunun için köpükler satılıyor mu? Ya da joleler.
TarumarEdici Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #2 Aslında saç kurutma makinesinin ucuna takılan aparatlardan var. Onları kullanabilirsiniz.
eyesofeyes Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Ekteki aparat sayesinde bir nebze de olsa kıvırcıklaşır saçların. *16 senedir kıvırcığım hiçbir faydasını göremedim. Hector V-tech Isı Ayarlamalı Profesyonel Vigo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Hector V-tech Isı Ayarlamalı Profesyonel Vigo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Ekteki aparat sayesinde bir nebze de olsa kıvırcıklaşır saçların. *16 senedir kıvırcığım hiçbir faydasını göremedim. Hector V-tech Isı Ayarlamalı Profesyonel Vigo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Hector V-tech Isı Ayarlamalı Profesyonel Vigo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 Gerek yok yapma. Doğal afro genlerini kanında taşımıyorsun sonuçta. Bundan dolayı abes durur.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 7 Haziran 2021 #5 Adam "kıvırcık saç nasıl yaparım" demiş, tavsiye istememiş. Boş, boş tavsiyeler vermeyin. Son düzenleme: 7 Haziran 2021
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 7 Haziran 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bir ara böyle tokalarla yapıyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bir ara böyle tokalarla yapıyordum.
Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 General Pong Krell dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bir ara böyle tokalarla yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Videoda adam sonunda sprey sıkmış şart mıdır sprey? 377660 dedi: Adam "kıvılcık saç nasıl yaparım" demiş, tavsiye istememiş. Boş, boş tavsiyeler vermeyin. Genişletmek için tıkla... Aradağım en haklı yorum.
General Pong Krell dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bir ara böyle tokalarla yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Videoda adam sonunda sprey sıkmış şart mıdır sprey? 377660 dedi: Adam "kıvılcık saç nasıl yaparım" demiş, tavsiye istememiş. Boş, boş tavsiyeler vermeyin. Genişletmek için tıkla... Aradağım en haklı yorum.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 7 Haziran 2021 #8 Çabuk bozulmaması için iyi olur.
Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 Peki her gün böyle yaparsam artık her gün böyle mi olur otomatik.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 7 Haziran 2021 #10 Maalesef, genlerin sonradan değişemez. Sadece geçiçi olarak yapabilirsin.