T tasarimci Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 493 7 Haziran 2021 #11 Efebeyy01 dedi: Peki her gün böyle yaparsam artık her gün böyle mi olur otomatik. Genişletmek için tıkla... Hayır genini değiştirmiyorsun sonuçta.
Efebeyy01 dedi: Peki her gün böyle yaparsam artık her gün böyle mi olur otomatik. Genişletmek için tıkla... Hayır genini değiştirmiyorsun sonuçta.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #12 Tiktokçu musun?
Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #13 Hocam bir keresinde saçım hep yukarı doğruydu her gün aşağı kaydırdım köpük sıktım artık her duştan sonra aşağıya iniyor yukarı bile kalkmıyor. Web dedi: Tiktokçu musun? Genişletmek için tıkla... Yok çok hoşnut geliyor.
Hocam bir keresinde saçım hep yukarı doğruydu her gün aşağı kaydırdım köpük sıktım artık her duştan sonra aşağıya iniyor yukarı bile kalkmıyor. Web dedi: Tiktokçu musun? Genişletmek için tıkla... Yok çok hoşnut geliyor.
can8214 Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 34 16 Şubat 2024 #14 Kanka benim saçlar kıvırcık derdi problemi cok oluyor sabah uyandığında falan inanılmaz kötü duruyor çok uğraştırır yani ayrıca yapay olduğu için hoş durmaz bence dalgalı iyidir emin ol.
Kanka benim saçlar kıvırcık derdi problemi cok oluyor sabah uyandığında falan inanılmaz kötü duruyor çok uğraştırır yani ayrıca yapay olduğu için hoş durmaz bence dalgalı iyidir emin ol.