Saç şekli önerisi

drloeq

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Saçlarım şu an orta uzunlukta yuvarlak bir yüzüm var. Saç bakım ürünlerim de var fakat saç şekline karar veremiyorum. Quiff gibi saç modellerini de çok sevmiyorum. Ne önerirsiniz? Saçlarım düz.

Bütün saçı öne tarayıp önleri wax gibi bir şeyle sola doğru atabilirsin yada 80 sola 20 sağa şeklinde ayırabilirsin ,60'a 40yapıp middle part gibide yapabilirsin.
Yada öne tarayıp alttan hava vurarak fönle saçını anlına göre 90 dereceye yaptıktan sonra saç pudrasıyla dağıtadabilirsin.

Şapkada gider

Hocam internette bu tarz kesimler farklı kafa tiplerinde güzel olur diyordu yuvarlak yüze uyar mı?

Hocam bu 80'e 20 60'a 40 falan örnek fotograf var mıdır?

Bu 80'e 20

Buda 60 a 40 veya 50 ye 50 gibi

Saçın çok uzunsa ortadan ayırıp böyle yanları tarakla fönleyebilirsin değilse 80 e 20 yapıp önü kaldır biraz düz saça başka model aklıma gelmedi.

Hocam uzun süre internete bakmamıştım yeni aklıma geldi biraz geç oldu ama sağ olun 80'e 20 çok uydu saçıma biraz daha uzatıp 50'e 50 yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…