Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 İyi sosyaller. Saçıma schwarzkoph osis mat wax kullanıyorum lakin yumuşak bir wax olduğu için rüzgarda pek işe yaramıyor ve deli ediyor. Saç spreyinin işe yarayacağını düşünüyorum. Bütçe kısıtlamasız hangi saç spreyini önerebilirsiniz?
İyi sosyaller. Saçıma schwarzkoph osis mat wax kullanıyorum lakin yumuşak bir wax olduğu için rüzgarda pek işe yaramıyor ve deli ediyor. Saç spreyinin işe yarayacağını düşünüyorum. Bütçe kısıtlamasız hangi saç spreyini önerebilirsiniz?
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.791 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 28 Ocak 2023 #2 Çoğu kuaförün kullandığı o saçı beton yapan spreydir, genelde gelin saçlarında veya kritik çekimlerde kullanıyorlar. Öneririm. Morfose No Gass Ultra Sert Saç Spreyi 400 ml.
Çoğu kuaförün kullandığı o saçı beton yapan spreydir, genelde gelin saçlarında veya kritik çekimlerde kullanıyorlar. Öneririm. Morfose No Gass Ultra Sert Saç Spreyi 400 ml.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Pxn dedi: Çoğu kuaförün kullandığı o saçı beton yapan spreydir, genelde gelin saçlarında veya kritik çekimlerde kullanıyorlar. Öneririm. Morfose No Gass Ultra Sert Saç Spreyi 400 ml. Genişletmek için tıkla... Bunları biliyorum, kaliteleri pek iyi olmuyor. Daha kaliteli bir şey lazım bana. Gliss alacağım sanırım.
Pxn dedi: Çoğu kuaförün kullandığı o saçı beton yapan spreydir, genelde gelin saçlarında veya kritik çekimlerde kullanıyorlar. Öneririm. Morfose No Gass Ultra Sert Saç Spreyi 400 ml. Genişletmek için tıkla... Bunları biliyorum, kaliteleri pek iyi olmuyor. Daha kaliteli bir şey lazım bana. Gliss alacağım sanırım.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 29 Ocak 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam kullandığı ürünlerin tanıtımını yapmış. İsterseniz bir göz atın videoya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam kullandığı ürünlerin tanıtımını yapmış. İsterseniz bir göz atın videoya.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #5 311989 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam kullandığı ürünlerin tanıtımını yapmış. İsterseniz bir göz atın videoya. Genişletmek için tıkla... Video sayesinde Silhoutte'ye karar verdim, teşekkürler.
311989 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam kullandığı ürünlerin tanıtımını yapmış. İsterseniz bir göz atın videoya. Genişletmek için tıkla... Video sayesinde Silhoutte'ye karar verdim, teşekkürler.