Saç tellerinin ince olması

577196

Decapat
Merhaba öncelikle, benim saç tellerim ince ve çok zor şekil veriyorum yani toz wax ve morfose turuncu spray kullanıyorum öyle şekil alıyor ve aşırı yumuşak saçlarım pamuktan bile yumuşak gerçekten yani rüzgar esince yaptığım şekil bozuluyor saç tellerim orta telli ya da kalın telli olsaydı bozulmazdı ya da bozulsa da direkt geri haline getirebilirdim ama değil saç telleri kalınlaşır mı? Doğuştan ince telliyim ve saç tellerime limon sıkarak falan kalınlaştırıyorum arada bir fakat bu kalıcı değil geçici bana kalıcı bir şey lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir ise yaramaz, wax ve spreyin de abartili hsli saci berbat ediyor. Oyle kabul et.

Kanka yok be kadir alkan ın saç telleri ince ama saçı harika ama onun gibi yapmak zor adam dünya 2.cisi ondan her şey beklenir.

ve ince telli harika saçlar yapan var mesela ahmet can dündar'ın saçı ince telli ile orta telli arası bişey kalın değil ve saçı güzel bence ama milyonlarca bakım ürünü kullanıyor

Merhaba öncelikle, benim saç tellerim ince ve çok zor şekil veriyorum yani toz wax ve morfose turuncu spray kullanıyorum öyle şekil alıyor ve aşırı yumuşak saçlarım pamuktan bile yumuşak gerçekten yani rüzgar esince yaptığım şekil bozuluyor saç tellerim orta telli ya da kalın telli olsaydı bozulmazdı ya da bozulsa da direkt geri haline getirebilirdim ama değil saç telleri kalınlaşır mı? Doğuştan ince telliyim ve saç tellerime limon sıkarak falan kalınlaştırıyorum arada bir fakat bu kalıcı değil geçici bana kalıcı bir şey lazım.

Dostum benim de saçım yumuşak ama kalın telliyim bende wax, toz wax kullanmadan şekil veremiyorum bence kalın ya da ince telli olmasıyla alakası olmayabilir genetik olabilir çünkü yakın arkadaşımın saçları da bizimki gibi çok yumuşak ve saçları çok ince ama saçı alışmış istediği şekli verebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı