Saç tıraşına 425 TL verilir mi?

732017

Decipat
Bugün kuzenim bir kuaför önerdi. Cidden iyi saç kesimleri yapıyor. Bugün fiyatı sorayım dedim ve 425 TL dedi. Sizi bilemem ama bana cidden fazla geldi. Normalde 170 TL'ye kendi kuaförümde tıraş oluyordum. Ancak kuzenim harbiden iyi kesiyor gitmelisin dedi. Yani gitsem 1 ay sonra yeniden uzayacak. Bu paraya vermeye değer mi sizce? Low fade yapmayı düşünüyorum. Benim 170'e kesen kuaförüme mi yaptırsam acaba?

Çok fazla hocam. Bizim berber her gittiğimde 150 alıyor.

Kesme yıkama ve cüneyt Ark'ını tıraş eden(önceden etmiş) 76 yaşındaki berberim 200₺ alıyor.

Böyle anlarda bir kereliğine maddi gücüm varsa deneyip karşılaştırma yaparım ben. Aradaki 255 TL'ye değecek fark var mı diye bir kerelik git, eğer gerçekten iyi mi değil mi bir bak. Ama 425 çok uçuk bir ücret.

Kesme yıkama ve cüneyt Ark'ını tıraş eden(önceden etmiş) 76 yaşındaki berberim 200₺ alıyor.
Bende cüneyt arkın yok ama benim berberde yüz maskesi de var ve kafamı 2 defa yıkıyor 200TL alıyor hocam

Selam, Bu fiyat tarifesi nerede bilmiyorum ama İstanbul'da mahalle arası berberler 400 TL'e anca kesiyor, daha iyi bir yer olsun dersen 700-900 TL'a çıkıyor fiyatlar.

Kendi kuaföründen memnunsan ona kestir. Low fade tarzinda ne kadar farklı kesebilir ki

Dosya Ekleri

• Low_Fade_with_Angular_Fringe_480x480.webp.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…