İlk sorum şu
Amcamlar olsun eski zamanlarda saçları omuzlarına kadar geliyormuş. Tabi ben o kadar istemiyorum. Benim için burnumu geçsin yeter, şu anda gözüme geliyor, Saçlarımın sadece yanlarını alıyorum vereceğiniz bir öneri var mı bazıları saçlarının önlerini 1 parmak aldır dediler, ben aldırmadım.
Hiçbir şey yapma sal gitsin, çok kötü gözüktüğü bir dönem olacaktır tam ara uzama evresi. Orada pes etmeyip kestirmezsen çok güzel uzun saçlara sahip olabilirsin. Çok nadiren gidip kırıkları alabilirsin ancak onu da kendim uzama sürecinde en fazla 2 defa falan aldırmışımdır.
Sağlık açısından vitaminler önemli hızlı uzaması için. Eğer uzun zamandır kontrol ettirmediysen kan değerlerini gidip kontrol ettirmen hem sağlığın için hem de eğer herhangi bir değer eksikse düzelttiğin zaman saçların için faydalı olabilir. Ben çinko, b12 ve balık yağı alıyordum bir süre şu anda normal fakat devam etmemde sakınca olmadığı için devam ediyorum halen.
Aşırı kötü duracağı evre olacaktır hocamın dediği gibi. Takmayın uzatasın. Uzun olunca yanları aldırırsınız olur biter ve gayet güzel durur. Benim şuan yüzümü geçiyor ve yanlarını aldırıyorum.