JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 8 Temmuz 2023 #1 Saçlarımı uzatmak istiyorum ve nasıl uzatacağımı bilmiyorum. Favoriler ve ense kısmı bayağı uzadı. İlk berbere gidip berbere ne demeliyim, tavsiye verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Saçlarımı uzatmak istiyorum ve nasıl uzatacağımı bilmiyorum. Favoriler ve ense kısmı bayağı uzadı. İlk berbere gidip berbere ne demeliyim, tavsiye verir misiniz?
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.933 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 8 Temmuz 2023 #2 Saçımı 2 yıl uzattım, her tarafını eşit uzat ve berbere gitme. Ben enselerimi kısaltarak uzattım sürekli ve pişmanım. Keşke her yeri eşit uzatsaydım.
Saçımı 2 yıl uzattım, her tarafını eşit uzat ve berbere gitme. Ben enselerimi kısaltarak uzattım sürekli ve pişmanım. Keşke her yeri eşit uzatsaydım.
JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 8 Temmuz 2023 #3 Akerfeldt dedi: Saçımı 2 yıl uzattım, her tarafını eşit uzat ve berbere gitme. Ben enselerimi kısaltarak uzattım sürekli ve pişmanım. Keşke her yeri eşit uzatsaydım. Genişletmek için tıkla... Favoriler falan çok uzadı onları nasıl yapayım.
Akerfeldt dedi: Saçımı 2 yıl uzattım, her tarafını eşit uzat ve berbere gitme. Ben enselerimi kısaltarak uzattım sürekli ve pişmanım. Keşke her yeri eşit uzatsaydım. Genişletmek için tıkla... Favoriler falan çok uzadı onları nasıl yapayım.