Saç uzatmak mantıklı mı?

Meroxy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar saç uzatmaya karar verdim ama şöyle bir sıkıntı var ki saçlarımın yan kısımları ve arka kısım üst saçımdan biraz daha kısa. Kazıtıp yeniden uzamasını da beklemek istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Üst kısımlardan biraz daha kısaltıp aynı boya mı getireyim yoksa böyle kalsın mı?

Yanlış bilgi
Erkeğin saç uzatması gelecekte kelliğe sebep olur ve askere gitmediysen gittiğinde istedesen de istemsen de keseceksin ve bu durum seni rahatsız edebilir. Uzatacaksan yılda birkaç kere usturaya vur ki saçların iyi beslensin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkeğin saç uzatması gelecekte kelliğe sebep olur
Bunun bilimsel bir geçerliliği var mı? Ben de saçımı uzatıyorum ve zamanında uzatmış akrabalarim da var hiçbirinde kellik yok şu ana kadar.

@Meroxy soruna gelince, uzatmaya baslayin eğer heves ettiyseniz. Belli bir uzunluğa geldiğinde kat attirabilirsiniz veya eşit uzunlukta kesersiniz, uzatmaya başlamak için illa üçe veya sıfıra vurmaniza gerek yok.

Hocam o genetik.

Zaten bu yaşıma kadar saçlarımı hiç uzatamadım. Çok içimde kaldı ya uzatmak istiyorum. Hem askerliğe var daha.

Ailesel genetik önemlidir bundan dolayı olabilir. Fakat saçın uzun olmasından dolayı saç kökünün çekilmesi terleyince terin saç köklerinde birikmesi ve yerdeki tüzün birikmesi gibi faktörler saç köküne zarar verir.

Zaten bu yaşıma kadar saçlarımı hiç uzatamadım. Çok içimde kaldı ya uzatmak istiyorum. Hem askerliğe var daha.
İstediğin gibi uzatabilirsin dostum iyi bakım yaptığın sürece saç uzatmanın hiç bir zararı yoktur.

Tamamdır. Çok teşekkürler

Emin misin? Ailesel genetikin varsa bu durum artar kafa dersindeki yağlar sana gelecekte de lazım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…