Saç uzatmak

@Rifo43 Hocam saçımın yumuşaması için bir şey kullanmama gerek var mı? Yoksa akışına mı bırakayım.
Saçına uygun şampuan alabilirsin. Yumuşatır ama ben sabunla yıkıyordum saçım uzayınca çok dökülüyordu, zararlı diyorlar birde her gün de yıkadığım için sıkıntı olmuyordu.
 
Konuyu açmadan önce bir kere ara makas attırmıştım. Saçlarım uzadıkça ara makas atılan yerler de uzuyor. Acaba bu durum görüntü kirliliği yapar mı? Sonuçta uzun saçların arasında kısa saçta var. Yoksa ara makaslı yerlerle eşit duruma gelmesi için saçımı kestireyim mi?
 
Öncelikle sabırlı ol. Berbere gitmene hiç gerek yok. Kuaföre gidip saçını düzleştirirsen geriye doğru daha sağlıklı uzar. Benim de 8 ay oldu hala daha öne düşüyor saçlarım.
Benim de hep öne düşüyor bunun bir çaresi yok galiba. Birde ince telli ve yağlı saçlara sahibim.
 
Benim de hep öne düşüyor bunun bir çaresi yok galiba. Birde ince telli ve yağlı saçlara sahibim.
Duştan sonra saçıma Pantene Pro-V yoğun bakım kremi sürüyorum, hem istediğim şekli vermeme yardımcı oluyor hem daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor saçıma, öneririm. 3-4 Saat saçı geride tutabiliyor.
 
Pantene Pro-V yoğun bakım kreminden sonra wax veya sprey kullanabilir miyim? Yoksa pantene yeterlimi
 
Ne güzel işte. Benim ki sürekli düşüyor. Birde ben çok çabuk terleyen birisiyim sıcağa falan gelemem saçlarım anında yağlanır sonrasında.
Sert olması da bir yandan acı çektiriyor. Ara makas hakkında açtığım konuda attım saçımın resmini bir bak En iyi hali fotoğraftaki gibi oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…