Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2014 #21 Gürkan_Gürel dedi: Tamam yardımlarınız için teşekkürler. Şampuan değiştirecem son kez de nasıl şekillendirebilirim yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şampuanın markasına bu kadar önem verme. Ben evde ne varsa onu kullanıyorum. Püf noktası her duşta şampuanı az sıkıp, 3-4 kez saçını şampuanla yıkamak. Özellikle bir şampuana bütün paranı yatırma.
Gürkan_Gürel dedi: Tamam yardımlarınız için teşekkürler. Şampuan değiştirecem son kez de nasıl şekillendirebilirim yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şampuanın markasına bu kadar önem verme. Ben evde ne varsa onu kullanıyorum. Püf noktası her duşta şampuanı az sıkıp, 3-4 kez saçını şampuanla yıkamak. Özellikle bir şampuana bütün paranı yatırma.
Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #22 Teşekkürler.